Κατρανίδης: Η Εδέμ θα είναι το τελευταίο τηλεοπτικό βήμα του;

Διαβάστε: Σε ποια σειρά είπε το "ναι"

Ο λόγος; Ο λόγος για τον Δάνη Κατρανίδη! Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, σχεδόν κάθε χρόνο πολιορκείται στενά από τα κανάλια, προκειμένου να στελεχώσει με την παρουσία του, τις νέες ελληνικές παραγωγές που βρίσκονται στα σκαριά. Συνήθως δε, το Mega με τις δικές του παραγωγές, είναι στο τέλος το κανάλι εκείνο που κερδίζει στην διεκδίκηση του Δάνη. 
 
Τώρα, λοιπόν, που τα «Μυστικά της Εδέμ» φτάνουν στο τέλος τους (ρίχνουν ως γνωστόν αυλαία τον Δεκέμβρη…) πολλές ήταν οι κρούσεις που έγιναν στον γνωστό ηθοποιό, προκειμένου να πεισθεί και να παραμείνει στις τηλεοπτικές επάλξεις και με την νέα χρονιά. 
 
Και παρά το γεγονός ότι αρχικά ο Δάνης Κατρανίδης είχε αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από την tv, προκειμένου να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μετά το καθημερινό, στην πορεία οι άνθρωποι του Mega, κατάφεραν να τον πείσουν να μην μείνει μακριά από το τηλεοπτικό προσκήνιο. 
 
Αποτέλεσμα; Ο Δάνης Κατρανίδης το είπε το «ναι» και θα συμμετέχει στην νέα κι άκρως φιλόδοξη, κωμική, νεανική σειρά , «Είναι μακριά ακόμα Παπαστρούμφ ;», η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, από τον Γενάρη και μετά και μάλιστα; Κρατώντας έναν ρόλο-έκπληξη!

Νάνσυ Νικολαΐδου