Κάτω Παρτάλι: Το κλουβί με το καναρίνι στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου…

Ο σεναριογράφος της σειράς, Λευτέρης Παπαπέτρου, μιλάει για τον πανικό που έχει προκαλέσει το Κάτω Παρτάλι και αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά του...

«Με αφορά η γνώμη κάποιων ανθρώπων που εκτιμώ ιδιαίτερα αλλά σίγουρα όχι αυτή, κάποιων πολύ πικραμένων, κυρίως σεναριογράφων αλλά και ηθοποιών που είναι χωρίς δουλειά και που τους φταίνε όλα!», σημειώνει ο Λευτέρης Παπαπέτρου στο περιοδικό HELLO, αναφερόμενος σε αυτούς που έσπευσαν να «χτυπήσουν» το Κάτω Παρτάλι και συνεχίζει: «Βιάστηκαν πολύ να κρίνουν και δεν περίμεναν λίγο για τις ανατροπές που έρχονται. Έχω πάρα πολύ δουλειά για να ασχοληθώ με πυρά τέτοιου τύπου. Όλα έχουν το λόγο τους -ακόμα και το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου- και θα εξηγηθούν όταν πρέπει».

Για τα σενάρια που θέλουν τη σειρά να «παγώνει» επειδή δεν υπάρχουν χρήματα, ο Λευτέρης Παπαπέτρου αναφέρει: «Προχωράμε κανονικά. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τοποθέτηση προϊόντων και συνεχίζουμε τα γυρίσματά μας χωρίς να έχουμε ή να νιώθουμε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν οι πληρωμές, τι να σας πω κι εγώ; Εγώ θα ασχοληθώ με το δικό μου σενάριο. Ειλικρινά δεν μπορώ να χάνω άλλο χρόνο με δημοσιεύματα τύπου «ξεκάνανε τα καναρίνια». Έχουμε πέντε διαφορετικά για τις σκηνές της Βίκυς, τα οποία δεν σταματούν να κελαηδούν και μόνο κακοποιημένα δεν τα λες»!

Για τα προσεχώς, ο σεναριογράφος αποκαλύπτει πως ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν και ο Μανώλης, που τους είδαμε να φεύγουν από το Κάτω Παρτάλι στο τέταρτο επεισόδιο, θα επιστρέψουν σε αυτό στο έβδομο και αφού έχουν περάσει διάφορα σε διπλανά χωριά. Σε αυτά τα επεισόδια θα δούμε σε ρόλους γκεστ την Ελένη Φιλίνη να παίζει μια χήρα με δυο παιδιά, σε μια οικογένεια  που θυμίζει «Οικογένεια Άνταμς», αλλά και τις Μαίρη Σαουσοπούλου – Αντιγόνη Ψυχράμη να «ντύνονται» μια μάνα και μια κόρη σε μια παρωδία του «Εξορκιστή».

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε η Ρένια Λουιζίδου για το Κάτω Παρτάλι;