Κάτω Παρτάλι: Άγγιξε τηλεθέαση Eurovision!

Ρεκόρ τηλεθέασης για τη νέα σειρά του MEGA! Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις...

Ξεπέρασε τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας και βαδίζει με βήμα γοργό για τις πιο υψηλές θέσεις του πίνακα της Nielsen, εκεί που φτάνουν μόνο τα μεγάλα αθλητικά events, η Eurovision και μερικές φορές οι τελικοί των talent shows. Το Κάτω Παρτάλι ήρθε για να μείνει, αλλά και να αποδείξει περίτρανα αυτό που είχαμε διαπιστώσει όλοι μετά τις επιτυχίες των «Κλεμμένων ονείρων» και του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ότι το κοινό …διψάει για καλή ελληνική μυθοπλασία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα του, το Κάτω Παρτάλι είχε κάνει μέσο όρο τηλεθέασης 48,7% στο σύνολο και 52% στις ηλικίες 15-44. Αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και έφτασε στο σύνολο το 50% και στο δυναμικό το 56,1%! Το σίριαλ του MEGA άγγιξε στις νεαρές ηλικίες ακόμα και το 67,6%! Ακόμα και στο γενικό σημείωσε σε τέταρτο 60,5%! Κατά τη διάρκεια προβολής του, τα αντίπαλα κανάλια εγκλωβίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Και αν αναρωτιέστε ποιοι ήταν αυτοί που συμπλήρωσαν το καστ των πρωταγωνιστών στην prime time ζώνη της Δευτέρας, θα βρείτε μόνο ελληνικά σίριαλ (Κλεμμένα όνειρα – 38,7%, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 31,1%) και τους Ράδιο Αρβύλα – 32,8%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης