Κατερίνα Διδασκάλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση

Κατερίνα Διδασκάλου

Η σπουδαία ηθοποιός μιλάει για τη σειρά «Οσα δεν ξέρεις» που θα προβληθεί στην Κύπρο από το ΡΙΚ.

Ύστερα από έξι χρόνια και το σίριαλ «4», η Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στην τηλεόραση με την παραγωγή «Όσα δεν ξέρεις»Γιάννης Βούρος (πάνω), Νίκος Πουρσανίδης (κέντρο) και Τάσος Νούσιας (κάτω), η οποία θα προβληθεί από το ΡΙΚ, ενώ είναι σίγουρο ότι και κάποιο ελληνικό κανάλι θα την εξασφαλίσει για το πρόγραμμά του. «Είναι ένα έξυπνο κι αληθινό σενάριο, όπου μπλέκονται οι ιστορίες δύο οικογενειών με άξονα την αγάπη, την έλλειψή της ή την ύπαρξή της» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός, η οποία έχει συμμετάσχει σε σπουδαίες παραγωγές του εξωτερικού, και συνεχίζει:

[dfp_ads id=236982]

«Ο δικός μου ρόλος είναι μιας γυναίκας η οποία μένει χήρα με το που αρχίζει η σειρά και καλείται να αναλάβει το ξενοδοχείο και όλη την περιουσία που της αφήνει ο άνδρας της, ενώ έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι 28 χρόνων και ένα κορίτσι 25 ετών. Στην ιστορία της μπλέκονται κι εκείνες της πεθεράς της, του κηπουρού, που υποδύεται ο Γιάννης Βούρος, με τον οποίο υπάρχει ένα παρελθόν, ενώ σιγά σιγά αποκαλύπτονται πράγματα που φέρνουν μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες».

Όσο για το πώς προσεγγίζει τον χαρακτήρα της; «Μια ηρωίδα τη «χτίζεις» σιγά σιγά και θα μπορούσα να μιλήσω με σιγουριά αργότερα γι’ αυτήν. Αυτή τη στιγμή «γράφω» τη βιογραφία της και μπορώ να πω ότι μάλλον την έχω ολοκληρώσει» τονίζει.

Ξεκίνησαν γυρίσματα

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κύπρο, με την ηθοποιό να δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Στη σειρά «Όσα δεν ξέρεις», εκτός από την Κατερίνα Διδασκάλου, πρωταγωνιστούν ακόμη ο Ανδρέας Βουγιούκας και ο Νίκος Πουρσανίδης, ενώ αργότερα θα ενταχθεί στο καστ και ο Τάσος Νούσιας. Σύμφωνα με την υπόθεση, κεντρικοί ήρωες είναι τρία αγόρια. Το ένα από αυτά θα βρεθεί νεκρό, ενώ ένα μεγάλο μυστικό θα ενώνει τα άλλα δύο παιδιά. Από τον Οκτώβριο η Κατερίνα Διδασκάλου θα συμπρωταγωνιστεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό στη θεατρική παραγωγή «Ω… θεέ μου», που θα ανέβει στο «Αριστοτέλειον» της Θεσσαλονίκης, ενώ τον Μάρτιο το έργο θα έρθει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο θέατρο «Ιλίσια».
Πηγή: Espresso