Κατάθεση φωτιά στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της δίκης της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη παραδέχεται ότι εκείνη σκότωσε τον Σέργιο και από αυτό το σημείο και μετά ακολουθεί ένα ντόμινο γεγονότων.

Όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, η Μυρσίνη φτάνει στα άκρα προκειμένου η Ελένη να τιμωρηθεί με θάνατο. Παράλληλα, πιστεύει ότι η Ασημίνα κάλυπτε το προηγούμενο διάστημα την Ελένη και πως η Δρόσω είναι συνένοχη. Ο Νικηφόρος υπερασπίζεται την Ασημίνα, αλλά αυτή η αποκάλυψε δημιουργεί νέα κρίση στον γάμο του ζευγαριού.

Κατά τη διάρκεια της δίκης της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, ο δικηγόρος του Δούκα φαίνεται πως κερδίζει τις εντυπώσεις των ενόρκων. Αυτό μέχρι τη μοιραία στιγμή που εμφανίζεται στο δικαστήριο ο Κυπραίος. Ο Θωμάς ζητά να καταθέσει και μέσα σε λίγα λεπτά φέρνει τα πάνω κάτω, αφού αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό των Σεβαστών.

Στην αίθουσα επικρατεί πανικός και ο Κυπραίος καταφέρνει να βάλει τον Δούκα στη θέση του κατηγορούμενου. Οι ρόλοι αντιστρέφονται στις Άγριες Μέλισσες και ο Δούκας εξοργίζεται. Ο Λάμπρος αποκαλύπτει στον πατέρα του τη φρικτή αλήθεια για τον ρόλο του Γιάννου. Τη στιγμή που ο Δούκας οργανώνει με μαεστρία την υπεράσπισή του, αγνοεί πως ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να του επιτεθεί.