Καρτ ποστάλ: Μια «Άρια στη χορδή του σολ» έρχεται απόψε στην ΕΡΤ

Καρτ Ποστάλ

Καρτ ποστάλ, απόψε στις 23.00 στην ΕΡΤ1.

«Άρια στη χορδή του σολ» είναι ο τίτλος του τέταρτου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 23:00.

Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου και εξαιρετικούς ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους οι Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννος Περλέγκας, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, στο τέταρτο επεισόδιο, με φόντο το βαθύ γαλάζιο της Λίμνης και τα γραφικά σοκάκια της πόλης του Αγίου Νικολάου, ξεδιπλώνεται ο έρωτας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αρνούνται να δεσμευτούν, όποιο κι αν είναι το προσωπικό τίμημα.

Τα γράμματα του Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) καταφθάνουν σ’ ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο, στο οποίο δεν κατοικεί πια η Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη). Ο Τζόζεφ μοιάζει σιγά-σιγά να συνέρχεται, να νιώθει λιγάκι πιο σίγουρος για τα πατήματά του. Έχει ελεύθερο χρόνο, το αμάξι του κι ένα ολόκληρο νησί να εξερευνήσει. Ώσπου μένει στον δρόμο έξω από ένα βενζινάδικο. Δεν έχει ιδέα από μηχανές αυτοκινήτων και μαστορέματα.

Θα εμπιστευτεί τη Μάγδα (Μαρία Ναυπλιώτου), την εντυπωσιακή ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου, η οποία ζει κατ’ επιλογήν μόνη. Όταν εκείνη γνωρίζει τον Ολεξάντερ (Γιάννος Περλέγκας), οικονομικό μετανάστη και περιπλανώμενο μουσικό, ο Τζόζεφ θα πιστέψει και πάλι στον κεραυνοβόλο έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αρνούνται να δεσμευτούν, όποιο κι αν είναι το προσωπικό τίμημα.

Στην καρδιά του Τζόζεφ θα προσπαθήσει να τρυπώσει η Στεφανία (Χαρά-Μάτα Γιαννάτου), μια νεαρή δημοσιογράφος, όμως το μυαλό του μάλλον είναι αλλού.

Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννος Περλέγκας, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου