«Καρφί» για τον ΑΝΤ1! «Όταν στα πρώτα επεισόδια έκανε 30% τηλεθέαση κι… έσκισε, εκεί χάθηκε η «μπάλα»

τηλεθέαση

«Μας «έφαγε» η πολλή αυτοπεποίθηση».

Την περασμένη σεζόν κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» που ξεκίνησε αισιόδοξα, ωστόσο ο ανταγωνισμός οδήγησε σε λάθος χειρισμούς το κανάλι που «έκαψε» την σειρά με συνεχείς αλλαγές σε μέρες και ώρες προβολής. Ο Σπύρος Πούλης μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού εξηγεί πως… χάθηκε η μπάλα σε βαθμό που ούτε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δεν μπορούσαν να βρουν το σίριαλ…

«Υπάρχουν κουβέντες για τη νέα σεζόν, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Καινούρια πράγματα. Τη σεζόν που πέρασε, το σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ξεκίνησε πολύ δυνατά και το γύρισαν από εδώ, το πήγαν από εκεί, με την αλλαγή της ώρας μετάδοσης και… τελείωσαν τα «Παλικάρια», μας «έφαγε» η πολλή αυτοπεποίθηση. Το κρατούσαν από το κανάλι ως πολύ «δυνατό χαρτί», είπαν πως ό,τι και να το κάνουν θα δουλέψει. Όταν στα πρώτα επεισόδια έκανε 30% τηλεθέαση κι… έσκισε, εκεί χάθηκε η «μπάλα». Το… χάσαμε, δεν μπορούσαμε να βρούμε κι εμείς το σίριαλ. Ήταν μια ωραία δουλειά που ξεκίνησε με πολύ κέφι. Θεωρούσαμε ότι θα κάνουμε «περίπατο» με τέτοια διανομή. Που να τους ξαναβρεις τώρα όλους μαζί; Δεν το άφησαν σε μια ησυχία το πράγμα να δουλέψει. Είδαν ότι τραβάει και είπαν: «Εντάξει». Αλλά ο κόσμος θέλει τάξη, μην του το χαλάς.»

Τηλεοπτικά που πάμε; «Νομίζω ότι κάτι θα κάνουν τα κανάλια. Θα αρχίσουν να… κουνιούνται τα πράγματα. Μας τρέλαναν με αυτά τα σόου με τις… αγάπες.»