Καπουτζίδης για Παρά Πέντε: «Έβγαιναν τότε στα πάνελ κι έλεγαν ότι…»

Καπουτζίδης

«Σκέφτομαι τα backstage και γελάω. Χαίρομαι που βλέπω στον δρόμο παιδιά, που τότε ήταν αγέννητα, να παρακολουθούν σήμερα τη σειρά…».

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος απάντησε και για το “Παρά Πέντε”.

[dfp_ads id=236982]

Με τι σκέψεις βλέπεις πια το «Παρά Πέντε»;

Σκέφτομαι τα backstage και γελάω. Χαίρομαι που βλέπω στον δρόμο παιδιά, που τότε ήταν αγέννητα, να παρακολουθούν σήμερα τη σειρά, με την ίδια χαρά και τρέλα που είχαν τα παιδιά τότε, το 2005-2007. Επιβεβαιώνεται αυτό που πίστευα από τότε, και που πολλοί μάλιστα έβγαιναν στα πάνελ κι έλεγαν ότι «το “Παρά Πέντε” είναι μία μόδα που θα ξεφτίσει τον άλλο μήνα» -δεν ξέρω πού είναι σήμερα αυτοί και τι κάνουν- ότι αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει. Και η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος δεν θα στερέψει. Ήδη μεγαλώνει κι άλλη γενιά με αυτό το σίριαλ, μέχρι να γίνει σαν τις ελληνικές ταινίες που μεγαλώσαμε.

Πιστεύεις ότι έχεις κάνει καλή τηλεόραση;

Με το χέρι στην καρδιά, ναι. Το πιστεύω. Γι’ αυτό συνεχίζω και κάνω τηλεόραση. Επειδή νιώθω ότι, όσοι πιστεύουν στην καλή τηλεόραση, πρέπει να μείνουν σ’ αυτήν. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου έτσι όπως τη θέλω, δεν θα την κουτσουρέψω, για να γράφω μόνο ή να παίζω. Αλλά, πιστεύω ότι είμαι στα όμορφα κομμάτια της τηλεόρασης.

Καπουτζίδης