Κάνε ότι Κοιμάσαι: Τι υποπτεύεται ο Φλωρής για την Μπετίνα;

Κάνε ότι κοιμάσαι

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα 15/4 (21:45, ΕΡΤ1) – Θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ο Δαμασκηνός παραδέχεται στην Άννα ότι τράβηξε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση. Επιμένει ότι δεν είναι αυτός που η Άννα νομίζει και θέλει μια ευκαιρία να της το αποδείξει, προσπαθώντας να ενοχοποιήσει την Καμβύση για τις κατηγορίες του βουλευτή με το υλικό της παιδικής πορνογραφίας.

Η Νάσια εξοργίζεται με τον Νικόλα και συγκρούεται μαζί του για να σταματήσει να παρεμβαίνει στη ζωή της με αφορμή τη δουλειά της στην εταιρεία του Δαμασκηνού. Η Λέτα και ο Λάμπης έχουν γίνει αχώριστοι και βοηθούν ο ένας τον άλλο να ξεπεράσουν το παρελθόν. Ο Κάσδαγλης ακούει με επιφύλαξη την επιθυμίας της Πέρσας να κάνει ένα παιδί με τον Νικόλα, και αναρωτιέται αν μπορεί να ξαναζήσει την πατρότητα από την αρχή.

Ο Ίσσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός και συγκεντρώνει στοιχεία για κάθε παράνομη δραστηριότητά του, ζητώντας τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Νάσια που δηλώνει την παραίτησή της.

Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από τη Νάσια. Ο Σταύρος επιμένει ότι στην προηγούμενη τελετή απονομής των υποτροφιών, ο Λάμπης είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες με τον μαθητή ο οποίος δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά δεν ξέρει τι έγινε αφού τους άφησε μόνους. Τι είναι αυτό που χωρίζει τον Ίσσαρη από τη Δάφνη;

Τι υποπτεύεται ο Φλωρής για την Μπετίνα; Γιατί ζητάει ο Πέτρος τη βοήθεια της Καμβύση για την έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα στις επιχειρήσεις του Δαμασκηνού; Κινδυνεύει ο Χρήστος;

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1.