Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν χάσει τελείως τον έλεγχό του;

Κάνε ότι κοιμάσαι

Κάνε ότι κοιμάσαι, απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι κοιμάσαι, Επεισόδια 45 και 46 – Ο Ίσσαρης προσπαθεί να προστατέψει τον Νικόλα από τις βίαιες εκρήξεις του. Η Αστυνομία ανακρίνει τους συμμαθητές του Γιάννη για την υπόθεση της εμπορίας ναρκωτικών και αυτό βάζει ξανά τον Κάσδαγλη στο στόχαστρο των συναδέλφων του.

Ο Στάθης συστήνει τη Νάσια στους συμμαθητές του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τη σχέση τους. Ο Λημνιός πιέζει την Βικτώρια. Της εξηγεί ότι η συνεργασία τους δεν έχει τελειώσει. Η Μπετίνα έχει απελπιστεί με τη σύλληψη του άντρα της. Λέει στον Λάκη ότι θα ομολογήσει τι έκανε για να επηρεάσει την υπόθεσή του.

Ο Λάκης της εξηγεί ότι θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο. Επιμένει ότι ο ίδιος δεν σκότωσε τον Χριστόφορο. Τι φοβάται η Βικτώρια για την Άννα; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν χάσει τελείως τον έλεγχό του;

Η Άννα προλαβαίνει τον Νικόλα πριν κάνει το χειρότερο λάθος του. Ο Νικόλας συλλαμβάνεται αλλά ο Μάνος δεν επιθυμεί τη δίωξή του ούτε σκοπεύει να του κάνει μήνυση. Η εικόνα του Νικόλα έχει αρχίσει να σοκάρει το περιβάλλον του.

Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον συμμαθητή της, σίγουρη ότι δεν είχε καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες. Στο πλάι της έχει την Στέλλα και τον Θοδωρή, αλλά δεν ξέρουν πώς να πλησιάσουν τον άνθρωπο που έμπλεξε τον Γιάννη με τις κατηγορίες.

Η Άννα προσπαθεί να συνεφέρει τον Νικόλα, αλλά εκείνος αντιδρά. Αναγκάζεται και μπαίνει σε μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης θυμάτων, αλλά είναι πολύ αρνητικός. Ποιον απρόσμενο σύμμαχο θα γνωρίσει όμως σε αυτή την ομάδα;