Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στον Χρήστο;

Κάνε ότι Κοιμάσαι

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Τρίτη 16/4 (21:45, ΕΡΤ1) – Ο Νικόλας πηγαίνει τον Χρήστο στα εφημερεύοντα και του ζητάει να μιλήσει στην Αστυνομία, όσο κι αν εκείνος θεωρεί ότι δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν. Η Μπετίνα θυμώνει με τον Νικόλα για όσα μυστικά είχε με τον Χρήστο, θεωρώντας και τους δύο ανεύθυνους.

Η Ζωή επιτίθεται στον Μάκη που της κράτησε μυστικό όσα έκανε ο Χρήστος με τους παράνομους αγώνες και τις απειλές που δεχόταν.

Ο Ίσσαρης ζητάει μετάθεση, θέλοντας να απομακρυνθεί από όλους και να αλλάξει τη ζωή του. Η Χρύσα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Η Άννα κατηγορεί την Καμβύση ότι με τη συμπεριφορά της τον επηρέασε, και πιστεύει ότι ποτέ δεν τον αγάπησε όσο εκείνη.

Ο Φλωρής ζητάει από τον πατέρα του περισσότερη εμπιστοσύνη και του υπενθυμίζει ότι στην περσινή τελετή για τις υποτροφίες, ήταν ο μόνος που δεν ήπιε αλκοόλ και άλλες ουσίες. Όταν καταλαβαίνει την έλξη που του ασκεί η Νάσια, επιτίθεται στον πατέρα του και του ζητάει να σοβαρευτεί και να μη συνεχίσει τις επαφές του με την κόρη του Καλίρη. Πώς θα αντιδράσει ο Δαμασκηνός;

Ο Χρήστος προσπαθεί να θυμηθεί στην Αστυνομία λεπτομέρειες από την επίθεση εναντίον του. Ποιος κρύβεται πίσω από την προειδοποίηση; Τι φοβάται η Πέρσα και τι κρύβει από τον Νικόλα;

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1.