Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ο Μηνάς σκορπά τον θάνατο στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Κάνε ότι κοιμάσαι

Κάνε ότι κοιμάσαι, απόψε το τελευταίο διπλό επεισόδιο στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα 29/5 (22:00, ΕΡΤ1) – Οι μαθητές του Νικόλα βρίσκονται στη γενική πρόβα της παράστασής τους. Η Νάσια και η Ζωή πηγαίνουν στην πρόβα για να δουν τους φίλους τους και να τους ενθαρρύνουν. Ο Πέτρος υπόσχεται στη Σοφία ότι θα έρθει μετά την υπηρεσία για συμπαράσταση, και παίρνει μαζί του την Άννα.

Η Βικτόρια αποφασίζει να καταθέσει εναντίον του Λημνιού για να σταματήσει πλέον να την απειλεί και να την εκβιάζει στο μέλλον. Ο Νικόλας τη στηρίζει στην απόφασή της και της υπόσχεται ότι θα αλλάξουν τη ζωή τους μαζί.

Ποιος όμως θα τους σταματήσει; Ποια είναι η παγίδα μέσα στο θέατρο; Ποιος είναι ο ένοπλος που έχει μπει στο θέατρο και παγιδεύει τα παιδιά και τους ενήλικες; Ποιο είναι το παρανοϊκό σχέδιο του εκτελεστή;

Ο Νικόλας προσπαθεί να σώσει όσα περισσότερα παιδιά και συναδέλφους μπορεί από το μακελειό. Ποιοι καθηγητές και μαθητές θα είναι τα πρώτα θύματα του εκτελεστή; Η Νάσια και ο Στάθης προσπαθούν να κρυφτούν, αλλά δεν τα καταφέρνουν.

Ο Μάκης και η Στέλλα νομίζουν ότι έχουν σωθεί, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποφύγουν το κακό. Η Κατερίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον χαμό του Θοδωρή. Η Άννα προσπαθεί να βοηθήσει τον Πέτρο, που έχει χτυπηθεί θανάσιμα.

Θα ζήσει η Βικτόρια; Θα καταφέρει η Ζωή να σώσει τον Χρήστο; Θα καταφέρει ο Νικόλας να σώσει τους μαθητές του και να σταματήσει το δολοφονικό αμόκ του Μηνά;

Κάνε ότι κοιμάσαι, απόψε το συγκλονιστικό φινάλε στις 22:00 στην ΕΡΤ1.