Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Άρης εξηγεί στον Πέτρο ότι κακώς υποπτεύεται την Υπηρεσία Πληροφοριών

Κάνε ότι κοιμάσαι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Απόψε στις 21.45 στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Eπεισόδιο 46: Η Αστυνομία διερευνά την πιθανή σύνδεση του Αλεξανδρινού με το κύκλωμα προώθησης της παιδικής πορνογραφίας, με αφορμή τις έρευνες για τον πολιτικό από την παράταξη της Δάφνης. Η Χρύσα αποφασίζει να ενημερώσει ανεπίσημα την Πέρσα ως διευθύντρια του κολλεγίου.

Ο Φλωρής προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με ό,τι έπαθε ο Γιώργος και ισχυρίζεται ότι τσακώθηκαν πριν τον αγώνα και τον άφησε στην αρένα. Ο Αχιλλέας αρνείται στον Δαμασκηνό να κάνει μήνυση εναντίον του Νικόλα.

Η Μπετίνα θέλει να αλλάξει τη ζωή της και ζητάει βοήθεια από τον Νικόλα για να βρει κάποια δουλειά. Ο Δαμασκηνός εξακολουθεί να στηρίζει οικονομικά την παράταξη της Δάφνης.

Τι παραδέχεται η Έφη για τον Γιώργο και γιατί ήξερε ότι της λέει ψέματα για το πού θα πήγαινε το μοιραίο βράδυ; Ο Άρης εξηγεί στον Πέτρο ότι κακώς υποπτεύεται την Υπηρεσία Πληροφοριών και ότι προσπαθούν να βοηθήσουν το έργο της Αστυνομίας.

Σε τι θέλει ο Δαμασκηνός να ενοχοποιήσει τον Νικόλα; Γιατί έχει ενοχές ο Κάσδαγλης; Πώς προσπαθεί να προστατέψει η Πέρσα τα κορίτσια στο σχολείο και τι ανακαλύπτει;