Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Αχιλλέας εκβιάζει τον Μάκη

Κάνε ότι κοιμάσαι

Κάνε ότι κοιμάσαι, σήμερα στις 21:45 στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι κοιμάσαι, Eπεισόδιο 27 – Ο Νικόλας προσπαθεί να βρει τρόπο να κλονιστεί η αξιοπιστία του Σταματάκη. Ο Αχιλλέας εκβιάζει τον Μάκη και του ζητάει να προδώσει κάθε λεπτομέρεια από τις υποθέσεις του συνεργάτη του.

Η Λέτα εξαρτάται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο από τον πατέρα της, και δεν μπορεί να εξηγήσει την απόσταση ανάμεσά τους. Ο Σταύρος έχει στοιχεία εναντίον του Βασίλη και του Σταματάκη και ζητάει να μιλήσει στον λυκειάρχη του Ο Βασίλης κατηγορεί τον Χρήστο ότι πήρε τα στοιχεία αυτά, όταν διέρρηξε το δωμάτιο της Μαργαρίτας στην μαθητική εστία του κολεγίου.

Η Άννα μαθαίνει ότι η τυφλή εμπιστοσύνη και εκτίμηση της Χρύσας προς τον Σταματάκη οφείλεται στη βοήθεια που είχε προσπαθήσει να δώσει στον αδελφό της, όταν φοιτούσε κι εκείνος στο κολέγιο.

Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Πέτρος και η Άννα προσπαθούν με κάθε τρόπο να στριμώξουν τον Λημνιό, και προσπαθεί να το αποτρέψει. Ο Λημνιός επιμένει να βοηθήσει στην υπόθεση του Κάσδαγλη με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη, και περιμένει να αλλάξει γνώμη ο Νικόλας για να του ζητήσει το δικό του αντάλλαγμα.

Ο άγνωστος που χτύπησε τον Λάκη, κατάφερε ηλεκτρονικά να μεταφέρει κάποια χρήματα από τον λογαριασμό του, και τώρα η Μπετίνα ανησυχεί για το τι άλλο μπορεί να συμβεί. Θεωρώντας ότι ο Τόλης βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, ο Λάκης τον προειδοποιεί να μείνει μακριά τους, κατηγορώντας τον και για τον φόνο του πατέρα του.

Θα συνεργαστεί ο Νικόλας με τον Λημνιό; Ποιος είναι ο φοιτητής που εξαφανίστηκε στη θέση του Μάκη, δουλεύοντας παλιότερα για το νομικό γραφείο του Ίκαρου και του Αχιλλέα; Τι θέλει να μάθει η Δάφνη από την Άννα;