Κακά μαντάτα για του φανατικούς «Κάτω Παρταλιώτες»

Διαβάστε για τα σχέδια του MEGA

Αν πιστεύατε πως η σειρά του Mega θα ρίξει αυλαία τον Ιούνιο και θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας τον προσεχή Οκτώβρη, απατάσθε. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, το «Κάτω Παρτάλι» δεν πρόκειται να επιστρέψει στους δέκτες μας πριν από την επόμενη χρονιά, δηλαδή, πριν από το 2015.

«Η αλήθεια είναι πως όντως προς τα εκεί προσανατολιζόμαστε. Έχουμε σκεφτεί η κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου να μην βγει στον αέρα το Φθινόπωρο, αλλά από Γενάρη και μετά, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε τον νέο κύκλο επεισοδίων με άνεση χρόνου, να ανανεωθούμε για τα καλά, αλλά και για να σας… λείψουμε λιγάκι», αποκαλύπτει στο “TV Έθνος” υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:

«Κατά τα άλλα οι εκπλήξεις στο «Παρτάλι» συνεχίζονται, μιας και αυτή την Δευτέρα θα εμφανιστούν ως γνωστόν εκτάκτως στη σειρά ο Θοδωρής Αθερίδης και η Κατερίνα Τζάβαλου, ενώ αμέσως μετά την σκυτάλη θα πάρει η Νέλλη Γκίνη, η Σοφία Βογιατζάκη, αλλά και ο μικρός, «Μιλτιάδης» από το «Είσαι το ταίρι μου», ο οποίος πλέον έχει μεγαλώσει, σπουδάζει στην Πάντειο δημοσιογραφία και θα τον δούμε στον ρόλο ενός σερβιτόρου»!

Νάνσυ Νικολαΐδου