Ηθοποιός του «Game Of Thrones»: «Ένας θεατής στην Αθήνα με αναγνώρισε, πήρε το μαχαίρι και…»

Το απίστευτο περιστατικό του ηθοποιού στην Ελλάδα!

Μετά το φινάλε του 5ου κύκλου του Game of Thrones ο Sir Alsiter έγινε μάλλον ο πιο μισητός χαρακτήρας του «Game of Thrones». Παρ' όλα αυτά ο Owen Teale, ο οποίος τον υποδύεται είναι ένας γλυκός άνθρωπος και τις προηγούμενες εβδομάδες βρέθηκε στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας του Κωνσταντίνου Φραγκόπουλου «Nocturne» και μίλησε στο cinemag.gr και στην Άντυ Δημοπούλου. Ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός περιέγραψε και ένα τρομακτικό εγγονός που του συνέβη όσο βρισκόταν στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα με τους τόσους φανατικούς θεατές του Game of Thrones φαντάζομαι θα νιώσατε διάσημος. Αλήθεια πώς είναι να είστε ανάμεσα στους δολοφόνους του Jon Snow;

Οι περισσότεροι ηθοποιοί της σειράς θυμώνουν και στεναχωριούνται όταν μαθαίνουν διαβάζοντας το σενάριο ότι πεθαίνουν -και όπως καταλαβαίνετε, αυτοί ήταν πολλοί-. Στην περίπτωσή μου, νομίζω θύμωσα εξίσου, αν όχι περισσότερο, όταν είδα ότι σκοτώνω τον Jon Snow. Και ήταν κάτι που έπρεπε να το κρατήσω και κρυφό, γιατί οι άλλοι ηθοποιοί δεν είχαν πάρει τα σενάριά τους. Αυτό με θύμωνε ακόμη πιο πολύ. Ο Kit (Kit Harington που υποδύεται τον Jon Snow) μετά από τόσον καιρό, χρόνια πια, που δουλεύουμε μαζί είναι φίλος μου. Είναι όπως και στη σειρά ένα πολύ ευγενικό παιδί, ένας πολύ γοητευτικός νεαρός, δεν είναι καθόλου αλαζόνας, είναι πολύ καλός ηθοποιός και εξαιρετικός συνεργάτης, επομένως ήμουν πραγματικά στεναχωρημένος και που του συνέβαινε αυτό και που συμμετείχε και ο δικός μου ρόλος! Ξέρω ότι όλος ο κόσμος θα κατηγορεί εμένα τώρα…

Και το ένιωσα ήδη στην Ελλάδα. Όταν προβλήθηκε το επίμαχο, τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου ήμουν ήδη στην Αθήνα. Η αντίδραση του κόσμου κάποιες φορές με αιφνιδίαζε. Από τη μία το καταλαβαίνω, αλλά κάποιες φορές γινόταν σχεδόν επικίνδυνη.

Όπως ένα βράδυ, δυο – τρεις μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου που έτρωγα σε μία ταβέρνα στην Αθήνα και ένας θεατής της σειράς μόλις με αναγνώρισε ήθελε να βγάλει μαζί μου μία σέλφι. Φυσικά και δέχτηκα, αλλά δε φαντάστηκα ότι θα έπαιρνε το μαχαίρι από το τραπέζι και θα τα κολλούσε στον λαιμό μου. Τρόμαξαν και οι άνθρωποι της παραγωγής της ταινίας που ήταν μαζί μου και προκλήθηκε μία αναστάτωση, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει… Ευτυχώς επέζησε αυτής της σέλφι και ο Σερ Άλιστερ κι εγώ μαζί!