Ηθοποιός από το «Νησί» έπεσε σε κατάθλιψη μετά τα γυρίσματα

Φωτογραφία: Δείτε ποιος είναι ο ηθοποιός

Ο Μάρτιν Σράντερ ενσάρκωσε τον ρόλο του Γερμανού κατακτητή ο οποίος σκότωσε για ένα πακέτο τσιγάρα τον «Χανσενικό», που κολυμπούσε κάθε βράδυ μέχρι την Πλάκα για να δει την οικογένειά του. Από την ημέρα που προβλήθηκε το επεισόδιο η ζωή του άλλαξε προς το χειρότερο. Ο ρόλος του τον στιγμάτισε και από εκεί που τα πήγαινε μια χαρά με τους κατοίκους της Ελούντας, τώρα όλοι τον βρίζουν.

»Υποδύθηκα τον Γερμανό στρατιώτη που έρχεται ως κατακτητής στην Κρήτη. Σε μια περιπολία μας ανακαλύψαμε ότι το έσκασε από τη Σπινλόγκα ένας Χανσενικός και προσπαθούσε να ξεφύγει μέσω θαλάσσης. Έγω βάζω στοίχημα ένα πακέτο τσιγάρα με τον αξιωματικό ότι θα τον σκοτώσω με τρεις σφαίρες. Ο φυγάς έπεσε με την τρίτη σφαίρα. Από τη στιγμή που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε η ζωή μου κόλαση. Το τι λόγια ακούω δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν άντεξα, έπεσα σε κατάθλιψη και κατέφυγα σε ελαφρά ηρεμιστικά για να βρω την γαλήνη μου», δηλώνει ο Σράντερ στην Espresso.

»Δεν σκέφτομαι να εγκαταλείψω την Κρήτη. Μπόρα είναι και θα περάσει. Με τον καιρό θα καταλάβουν», συμπληρώνει. Ο Μάρτιν δεν είναι ηθοποιός, αλλά δέχτηκε να παίξει έναν ρόλο στη σειρά όπως και πολλοί άλλοι ντόπιοι. Ζει μόνιμα στην Ελούντα και εργάζεται σκληρά κάνοντας αναπαλαιώσεις κτιρίων.

Δείτε τη σκηνή του πυροβολισμού: