Ισμήνη Καλέση: Επιστρέφει στην τηλεόραση απόψε στο «Σόι»

Μια φίλη από τα παλιά αναστατώνει τους συγγενείς της σειράς του Alpha...

Ήταν το sex symbol της δεκαετίας του ’80, με σημαντικές συνεργασίες τηλεοπτικές και θεατρικές. Η Ισμήνη Καλέση μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την σειρά του Alpha «Το Σόι σου».

«Γυναίκα από το παρελθόν»
Σενάριο: Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Στο ρόλο της Μιρέλλας η Ισμήνη Καλέση

Η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) έχει μια ιδιαίτερη επίσκεψη. Περιμένει την αγαπημένη της φίλη από τα παλιά, Μιρέλλα (Ισμήνη Καλέση). Συμφοιτήτριά της από τη σχολή Καλών Τεχνών και άνθρωπος έμπιστος για την Αλεξάνδρα, η Μιρέλλα ήταν πάντα δίπλα της στα δύσκολα, κοντά στην οικογένειά της και κυρίως στα παιδιά της. Τόσο η Αλεξάνδρα, όσο κι ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος) είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν την άφιξη. Απ’ την άλλη, η περιέργεια της Λυδίας (Βάσω Λασκαράκη) και της Αντωνίας (Ιωάννα Ασημακοπούλου) έχει χτυπήσει κόκκινο, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα τη δουν. Δεν είναι όμως καλοδεχούμενη από όλους. Τα τρία αγόρια παθαίνουν πανικό στο άκουσμα του ονόματός της και θέλουν να φύγουν άμεσα. Το κουδούνι όμως χτυπάει και η Μιρέλλα έχει φτάσει…

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μορφονιός και το σενάριο οι Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.