Ήρθε… Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ και κερδίζει στα σημεία

Μόλις Χθες

Η νέα πρόταση μυθοπλασίας του ΣΚΑΪ έφερε νέο αέρα στα καθημερινά σίριαλ...

Νέα δεδομένα στην ποιότητα, τον ρυθμό και κυρίως στα πρόσωπα που παρακολουθούμε στις καθημερινές απογευματινές σειρές φαίνεται πως ήρθε να φέρει το «Μόλις Χθες» του ΣΚΑΪ. Η νέα, δραματική σειρά του σταθμού του Φαλήρου κερδίζει μέρα με τη μέρα το τηλεοπτικό κοινό. Κάτι που στον μεγαλύτερο του βαθμό οφείλεται στους πρωταγωνιστές της πρώτης γραμμής που την στελεχώνουν.

Πρόσωπα αγαπημένα στους τηλεθεατές, όπως η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Απόστολος Γκλέτσος, συναντούν πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς, όπως η Νίκη Βακάλη, ο Αποστόλης Τότσικας και ο Σπύρος Σταμούλης προκειμένου να απλώσουν στη μικρή οθόνη μια «τραυματισμένη» ιστορία αγάπης, ένα ερωτικό τρίγωνο, οικογενειακά μυστικά και δυνατές ανθρώπινες σχέσεις που ξεδιπλώνονται στον μικρόκοσμο ενός νησιού.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, ύστερα από μια σειρά επιτυχιών με κωμικό χαρακτήρα όπως το «Πενήντα πενήντα» και το «Κάτι κουρασμένα παλικάρια», καταπιάνεται με ένα καθαρόαιμο δράμα το οποίο υπογράφουν η Ρένα Ρίγγα και η Ντέλα Φώσκολου.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ «εκμεταλλεύεται» με επιτυχία και τη νέα προσθήκη στο The Voice, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος και ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι της σειράς.