Ήλιος: Ο Γιώργος Χρανιώτης «εισβάλλει» στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

Γιώργος Χρανιώτης

Στον ρόλο του Μηνά θα βρεθεί ο Γιώργος Χρανιώτης στο σίριαλ.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μπαίνει από σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1 και θα ενσαρκώσει τον Μηνά. Ο Μηνάς είναι αστυνόμος. Έχει διακριθεί για τη μάχη που δίνει να διαλύσει κυκλώματα σωματεμπορίας και μαστροπείας.

Έχει δεχτεί επαίνους για τη δουλειά του, η οποία, όμως, τον φέρνει καθημερινά σε επαφή με το σκοτεινό πρόσωπο της πόλης. Είναι έξυπνος και εύστροφος στο να χειρίζεται καταστάσεις, αλλά και ικανός στο να φτάνει στα άκρα για να πετύχει το σκοπό του. Το μόνο που μένει να αποκαλυφθεί, είναι ποιος είναι ακριβώς αυτός ο σκοπός…

Ήλιος, Παρασκευή 9 Απριλίου -Επεισόδιο 139:

Η Αλίκη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Δημήτρης της έκρυψε την παλιά του σχέση με την Μπέτυ. Η Λήδα βοηθάει τον Νικήτα να αναρρώσει, χωρίς εκείνος να υποψιάζεται πως συνεργάζεται με τον Δημήτρη, προκειμένου να βρεθούν τα ίχνη του Κωστή. Ο Γιάννης ζητάει από την Αθηνά να βρεθούν οι δυο τους, αλλά εκείνη προσπαθεί να το αποφύγει… Ο Πέτρος δέχεται την επίθεση του Άρη και θυμώνει μαζί του. Ο Δήμος, με την πλάτη του Δημήτρη, προσπαθεί να παγιδεύσει τον Μάνο, όμως φαίνεται πως ο Μάνος, τους εκπλήσσει για ακόμη μια φορά. Ο Χρήστος κι η Σοφία, φαίνεται να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους κι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο γάμο τους. Την ίδια στιγμή, η είδηση ενός πτώματος, έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση της αερολέσχης. Ενώ ο Νικήτας, είναι ένα βήμα απ’ το να ανακαλύψει το σχέδιο του Δημήτρη και την εμπλοκή της Λήδας σ’ αυτό.

Facebook Twitter