Η Ζέτα Δούκα εισβάλλει στο «Καφέ της Χαράς» και αναστατώνει το Κολοκοτρωνίτσι

Ζέτα Δούκα

Η "Στέλλα" έρχεται και κρύβει πολλά...

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε και οι τηλεθεατές ήταν πιστοί στις θέσεις τους για να το απολαύσουν. Η ζωή και καθημερινότητα, όμως, του Περίανδρου Πώποτα σύντομα θα αναστατωθεί και όχι μόνο από την επιστροφή της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου).

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, θα προστεθεί η Ζέτα Δούκα με έναν ρόλο – έκπληξη που δεν θα αφήσει ασυγκίνητο τον κεντρικό ήρωα! Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, η όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει πτυχές – λίγες – από όσα φέρει η ηρωίδα της.

«Δεν αποκαλύπτω το ρόλο μου, δεν μου επιτρέπεται, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με ένα σενάριο που «πατάει» επάνω σε μια Χαρά του παρελθόντος αλλά και μια ανανέωση σε σχέση με το μέλλον» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

«Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα «νερά» των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα» προδίδει η Ζέτα Δούκα.

Όσον αφορά, ακόμα, στη συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα, η όμορφη πρωταγωνίστρια δήλωσε πως «προσπαθούμε να συνεργαστούμε πολλά χρόνια. Κατά καιρούς μου έχει προτείνει πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς, λόγω άλλων υποχρεώσεων, δεν μπορούσα να συμφωνήσω. Όμως, όταν με πήρε τηλέφωνο, πριν από ένα χρόνο, πραγματικά ευχόμουν να μη συντρέξει κάτι άλλο και να είμαστε τελικά μαζί, πράγματα το οποίο έγινε. Μου είπε για το Καφέ της Χαράς, για το τι σκέφτεται να γράψει σαν ρόλο κι εγώ του είπα αμέσως «ναι», με πολύ μεγάλη χαρά».