Η Βέρα Μακρομαρίδου προειδοποιεί για τη νέα σεζόν του Σασμού

Βέρα Μακρομαρίδου

«Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, μας περιμένουν συνταρακτικές εξελίξεις», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη η Βέρα Μακρομαρίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Άσπας στον Σασμό, αλλά και για τη νέα σεζόν.

Υπάρχουν άνθρωποι σαν την Άσπα στην κοινωνία μας;

Σπανίζουν. Ό,τι και να της κάνουν, η Άσπα συνεχίζει να έχει καλή προαίρεση, να μην είναι καχύποπτη, να μη θέλει να εκδικηθεί, να μην έχει κακίες. Στην περίπτωση όμως του Κώστα, λαθεύει και θα έπρεπε να είχε πάει στην αστυνομία, γιατί ίσως να είχε προλάβει το κακό.

Πώς αντιμετωπίζει τη δολοφονία του Άγγελου;

Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θα υποφέρει πάρα πολύ. Θα κλειστεί στον εαυτό της. Ο Άγγελος της έδωσε αγάπη, ζούσαν μαζί, πίστευε ότι θα έκανε οικογένεια, γάμο και παιδιά μαζί του. Ήταν για εκείνη μια αχτίδα φωτός. Η δολοφονία του από τον Κώστα θα τη γεμίσει τύψεις και μεγάλη πίκρα. Η ηρωίδα μου είχε συνδεθεί ψυχικά με τον Άγγελο. Η σχέση τους δεν ήταν απλώς σαρκική, όπως με τον Στεφανή, αλλά κάτι ουσιαστικό. Ο Άγγελος ήταν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της.

Ο Κώστας θα πληρώσει για αυτόν το φόνο;

Η αστυνομία θα τον συλλάβει ως βασικό ύποπτο, όπως είχε συμβεί και στη δολοφονία του Στεφανή. Και η Άσπα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, μας περιμένουν συνταρακτικές εξελίξεις.

Η Άσπα, όπως και τόσες γυναίκες μέσα στην πανδημία, έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τον άντρα της…

Ακριβώς. Εγώ θα έλεγα σε όλες αυτές τις γυναίκες να μην αγνοούν τα σημάδια. Με την πρώτη προσβολή, με το πρώτο σπρώξιμο ή το πρώτο χαστούκι, να απευθύνονται στην αστυνομία. Σε καμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Της κάθε Άσπας τής αξίζει το καλύτερο σε αυτήν τη ζωή και όχι το χειρότερο. Της αξίζει σεβασμός και όχι να ανέχεται τα κόμπλεξ του καθενός και την κακοποίηση. Για την Άσπα, ο Κώστας είχε τελειώσει από τότε που τον απάτησε με τον Στεφανή. Πέρα από τη διαφορά ηλικίας που είχαν, δεν εξελίχθηκαν ποτέ ως ζευγάρι. Η διαδρομή του Κώστα ήταν αυτοκαταστροφική. Τι να συνεχίσει να αγαπά η Άσπα από αυτόν;