Η Τούρτα της Μαμάς επιστρέφει απόψε ακόμα πιο απολαυστική και απρόβλεπτη

Η τούρτα της μαμάς

Η Τούρτα της Μαμάς, κάθε Δευτέρα στις 23.00 στην ΕΡΤ1.

Η τούρτα της μαμάς, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021,  Επεισόδιο 1ο, «Ο πρωταθλητής»: Ο Θωμάς, μέσα από τη γνωριμία με έναν ατζέντη αθλητών και καλλιτεχνών, αναλαμβάνει το γύρισμα και το μοντάζ  ενός μίνι βιογραφικού βίντεο. Πρωταγωνιστής του βίντεο ο παραπληγικός πρωταθλητής μας Αντώνης Δούρος, τον οποίο όλοι στο σπίτι υποδέχονται με μεγάλη συμπάθεια και εκτίμηση για τις νίκες και τα μετάλλια που έχει φέρει στην Ελλάδα.

Ο Κυριάκος συνεχίζει να θρηνεί τον χωρισμό του με τη Βέτα και ο Τάσος ασχολείται με το νέο του επιχειρηματικό σχέδιο, που είναι η δημιουργία μιας μικρής βιολογικής φάρμας με ζωικά προϊόντα μέσα στο οικόπεδο του σπιτιού. Πρώτοι ένοικοι  της φάρμας, κότες, χήνες, πάπιες και κουνέλια. Η Ευανθία προτείνει στον Αντώνη να παραμείνει για φαγητό μαζί τους και εκεί η Μαριλού αναγνωρίζει στο πρόσωπο του μάνατζερ έναν ύποπτο τύπο από το παρελθόν.

Θα καταφέρει να ανατρέψει τα σχέδια του μάνατζερ, με τη βοήθεια του Πάρη; Ποια η στάση της κοινωνίας για τη θέση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Ελλάδα του σήμερα και ποια στάση επιθυμούν οι ίδιοι από την κοινωνία αυτή;

Guests: Νικόλας Βασιλειάδης (Αντώνης), Άννα Μάγκου (Αννίτα), Τάκης Σακελλαρίου (Πάκος), Βασίλης Τσιγκριστάρης (παπαράτσι), Χάρης Κίτσος (Αναστάσης).