Η Θεοδοσία στέλνει την Ελένη στη φυλακή – Το γράμμα του Γιάννου που ανατρέπει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες λίγο πριν το φινάλε.

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν γι’ ακόμα μία φορά στις Άγριες Μέλισσες και το φινάλε της σεζόν θα είναι συγκλονιστικό. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του περιοδικού “TV O’ CLOCK” και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, η Ελένη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το νόμο για τη δολοφονία του Σέργιου. Αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν και αποδείξεις!

Άγριες Μέλισσες

Ο άνθρωπος που μισεί περισσότερο απ’ όλους την Ελένη είναι η Θεοδοσία, η οποία έχει την ευκαιρία να την καταστρέψει για πάντα. Η Θεοδοσία βρίσκει στα πράγματα του Γιάννου ένα γράμμα που είχε γράψει λίγο πριν βρεθεί κρεμασμένος και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου.

Άγριες Μέλισσες

Η Θεοδοσία, έχοντας στα χέρια της αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί πως είναι η μοναδική φορά που μπορεί να καταστρέψει την Ελένη και να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της. Έτσι, παραδίδει το γράμμα στην αστυνομία. Η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της.