Η συνεργασία του Σαρντίνι με την ξένη σταρ

Ιδιαίτερα μέσα από την πολύχρονη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά ο ιταλός σκηνοθέτης κατάφερε να ανεβάσει αρκετά τον πήχη στο τηλεοπτικό τοπίο για τα εγχώρια shows.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να απέχει από το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο και να εργάζεται κυρίως στην πατρίδα του αλλά αυτές τις μέρες ο Σαρντίνι είναι στη χώρα μας προετοιμάζοντας την εμφάνιση μιας ξένης σταρ!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Στέφανο Σαρντίνι έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία στο show που θα κάνει στη χώρα μας η «Patty». Η Λάουρα-Ναταλία Εσκιβέλ θα έρθει ξανά στη χώρα μας μέσα στο Φεβρουάριο για να δώσει δύο συναυλίες ώστε να μπορέσουν οι εκατοντάδες –ή μήπως να πούμε… χιλιάδες;- θαυμάστριές της να την δουν και να την ακούσουν να ερμηνεύει τα τραγούδια της.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Minos –Emi, η δισκογραφική εταιρεία που έχει την έφηβη σταρ, έχει φροντίσει ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες και οι συναυλίες να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες. Για το λόγο αυτό την επιμέλεια της παραγωγής έχει αναλάβει η Φρόσω Ράλλη, γνωστή για τις ικανότητές της, ενώ όπως είπαμε τη σκηνοθετική επιμέλεια θα έχει ο Στέφανο Σαρντίνι. Σίγουρα λοιπόν οι θαυμάστριες της σταρ αλλά και η ίδια η «Patty» θα μείνουν ευχαριστημένες. Κι είναι ακόμα πιο σίγουρο ότι θα γίνει Patt-είς με, Patt-ώσε…

Γρηγόρης Μελάς