Η πρώτη ήττα της Ξένιας έρχεται…

Ο κατήφορός της ξεκινά από την τηλεόραση...

Έχοντας πλέον στα χέρια της το συμβόλαιο που τη χρίζει πρόεδρο της επιχείρησης, η Ξένια προσπαθεί να κάνει το catering πρώτο στην αγορά των εταιρειών εστίασης. Και τι άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο από το να προβάλει την επιχείρησή της μέσα από μία τηλεοπτική εκπομπή; Και μάλιστα αυτή της Ελπίδας, η οποία διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής για να ανακηρυχθεί πρώτη  η εταιρεία που θα ετοιμάσει το καλύτερο γεύμα για λογαριασμό μιας μεγάλης ναυτιλιακής. Η Ξένια βλέπει την ευκαιρία να γίνει γνωστή σε όλη την χώρα, να καθιερωθεί στον χώρο και να γίνει υπολογίσιμη μονάδα στην επιχειρηματική ζωή της χώρας.

Όμως η Ξένια υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς αυτή την φορά στον διαγωνισμό δεν θα έχουν θέση οι ραδιουργίες της και επειδή όλα θα γίνονται στον «αέρα», δεν μπορεί να επέμβει στη διαδικασία. Αν μάλιστα αναλογιστούμε και το ότι οι «συνεργάτες» της Φίλιππος και Χάρης, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μη … δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Την ίδια στιγμή, σύσσωμη η οικογένεια Καλλιφατίδη, με επικεφαλής τη Μαίρη και τον Μάνο, καταφέρνει να «κλέψει» τις εντυπώσεις και να πάρει τελικά το πρώτο βραβείο. Αυτό κάνει την Ξένια να εξοργιστεί και να ξεσπάσει στον Σήφη, που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να εξαγοράσει τη νίκη της. Κι αυτό θα αποτελέσει την αφετηρία για να αρχίσουν να πηγαίνουν όλα στραβά για την ηρωίδα και η κυριαρχία της θα έχει πρόωρο τέλος.

Μετά την ήττα στον διαγωνισμό η Ξένια μαζεύει τα κομμάτια της και βάζει στόχο να ξεκαθαρίσει το τοπίο από όσα τη βαραίνουν. Και το κυριότερο από αυτά είναι ο Σήφης. Αυτό είναι που επαναλαμβάνει η Ξένια συνεχώς  στον Σωτήρη και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον πείσει. Έχει κάνει δικά της όλα όσα θα μπορούσε να της δώσει εκείνος, δεν τον χρειάζεται πλέον και πείθει τον Σωτήρη να τη βοηθήσει σ' αυτή την καινούρια αποστολή. Όμως αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζει, καθώς ο επιχειρηματίας αποδεικνύεται … πολύ σκληρός για να πεθάνει. Αφήστε που πριν τον «τελειώσει» η Ξένια θέλει να πάρει ακόμα και το όνομά του. .. Τι εννοούμε; Ότι τον πιέζει να προχωρήσουν σε γάμο προκειμένου, όταν εκείνος… μετακομίσει σε τόπο χλοερό, να μπορεί εκείνη να έχει στην κατοχή της όχι μόνο το σπίτι και το catering της οικογένειας Καλλιφατίδη, αλλά και περιουσιακά στοιχεία του νεαρού εφοπλιστή. Και φυσικά, να συνεχίσει ανενόχλητη να κάνει τις παρανομίες της. Ωστόσο, ένα απρόοπτο γεγονός θα της χαλάσει τα σχέδιά της και θα την κάνει να βρεθεί σε αδιέξοδο. Κάτι που ούτε η ίδια δεν θα μπορούσε να προβλέψει…
Πηγή: Tvzapping

Διαβάστε ακόμα:

Ζωή της άλλης: Στην φυλακή ο Αλέξης!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Οικονομάκου: Μου την έχει πέσει γυναίκα