Η «Προδοσία» επιστρέφει στο STAR!

Διαβάστε όσα θα δούμε στον 3ο κύκλο

 Από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 18:40, η συγκλονιστική συνέχεια της δραματικής σειράς «Η Προδοσία».

Οι περιπέτειες της οικογένειας Ακάρσου συνεχίζονται, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το ενδιαφέρον κορυφώνεται με τη δυνατή πλοκή. Οι πρωταγωνιστές καλούνται για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις και οι σχέσεις τους δοκιμάζονται όσο ποτέ άλλοτε.

Η Τζεμιλέ πιστεύει πως επιτέλους κοντά στον Αρίφ θα βρει την προσωπική ευτυχία, που στερήθηκε. Όμως υπάρχει μια μαύρη σκιά στη ζωή τους, ο Τουγρούλ, που είναι αποφασισμένος να τους καταστρέψει.

Ο Οσμάν εξακολουθεί να είναι φυγάς και να κατηγορείται για έναν φόνο, που δεν έκανε. Η οικογένειά του κάνει ό,τι μπορεί για να τον προστατέψει αλλά ο Μετέ θα είναι αυτός, που κάνει τη μεγαλύτερη θυσία για τον μικρό του αδελφό και θα περάσει μια μεγάλη δοκιμασία.

Η Μπερίν θα δοκιμάσει τον μεγαλύτερο πόνο στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής της.

Ο Σονέρ θα κάνει πολλά λάθη στη σχέση του με τη Μπαχάρ και θα την αναγκάσει να φύγει από κοντά του, προκαλώντας τη λύπη της Ντενίζ. Όταν συνειδητοποιεί πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, κάνει τα πάντα για να της το αποδείξει.

Ο Χακάν πέφτει θύμα της Καρολίν και έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Αυτή τη φορά όμως είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για όλους και να ξεσκεπάσει τα σχέδια της πανούργας γυναίκας.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα κυπριακή σειρά έρχεται στο STAR