Η πρεμιέρα των Συμμαθητών χαμογέλασε στον Αντ1.

Χθες ήταν η πρεμιέρα των Συμμαθητών στον Αντ1 και σαν πρώτη εικόνα, φάνηκε πως η σειρά έχει δυναμική. Τα νούμερα ήταν καλά, (o μέσος όρος ήταν στο σύνολο 22%, ενώ στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ήταν 24%)αν σκεφτεί κανείς , ότι ο ανταγωνισμός στην prime-time ζώνη φέτος είναι πιο σκληρός από ποτέ.

Η σειρά , που έπαιξε απέναντι στη Μουρμούρα , η οποία από πέρσι έχει καθιερωθεί,έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς. Μάλιστα,οι Συμμαθητές, με διπλό επεισόδιο χθες κράτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

Αν σκεφτεί κανείς , ότι η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα ανεβάσει νούμερα, καθώς μεγάλο ρόλο για τους τηλεθεατές , παίζει και η συνήθεια που χτίζεται ανάμεσα στο προϊόν και τον τηλεθεατή.

Το story της σειράς, δοκιμασμένο και επιτυχημένο στις χώρες που έχει προβληθεί, είναι εύπεπτο και χαλαρό, ενώ το ελληνικό κάστ, είναι δυνατό με ονόματα που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μέσα από παλαιότερες δουλειές.

Η αλήθεια είναι πως φέτος οι πρεμιέρες στον Αντ1 , δεν έχουν πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, το κανάλι, έχει επενδύσει στη μυθοπλασία και ειδικά στην prime-time ζώνη, θέλουν να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης κυρίως στο διάστημα 21:00-23:00..

Με τον φετινό ανταγωνισμό τα πράγματα είναι δύσκολα, ωστόσο, οι Συμμαθητές, έδειξαν ένα πρώτο καλό δείγμα, που ενθάρρυνε το κανάλι του Αμαρουσίου.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, για το ποιες εκπομπές και σειρές θα είναι αυτή τη σεζόν κερδισμένες και ποιες οι χαμένες, καθώς μετά από χρόνια, φέτος τα κανάλια παρουσιάζουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Παυλίνα Ντάσιου .