Η νέα σειρά του Star,»Mom», κέρδισε τους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου

Οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους στη νέα κωμική σειρά «MOM». Τα δύο Σάββατα προβολής, 25/10 (πρεμιέρα) και 1/11 (2ο επεισόδιο), η σειρά «Mom» σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 16% στο κοινό 15-44 και ήρθε 1η στη ζώνη τηλεθέασης.

Αν και στη σειρά «Mom» (κάθε Σάββατο στις 16:40) υποδύεται την Κρίστι, μια μητέρα, πρώην αλκοολική, με δύο παιδιά στην εφηβεία και με μια προβληματική σχέση με τη μητέρα της, η ζωή της πρωταγωνίστριας Άννα Φάρις, δεν περιλαμβάνει τέτοιου είδους οικογενειακά δράματα.

Αντιθέτως, με την ταλαιπωρημένη ηρωίδα, που υποδύεται, η Άννα Κέι Φάρις, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της, γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1976 στη Βαλτιμόρη της πολιτείας Μέριλαντ και ήταν το δεύτερο παιδί μιας στοργικής οικογένειας.

Η οικογένεια Φάρις μετακόμισε στην πόλη Έντμοντς στην πολιτεία της Ουάσιγκτον όταν η Άννα ήταν έξι ετών. Ο πατέρας της Τζακ ήταν κοινωνιολόγος και εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον ενώ η μητέρα της Κάρεν ήταν δασκάλα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ο αδελφός της Ρόμπερτ, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα τους και είναι καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ντέιβις στην Καλιφόρνια.

Η Άννα από μικρή είχε δείξει την καλλιτεχνική της φλέβα και οι γονείς της την ενθάρρυναν να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής. Από την ηλικία των 9 ετών ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και όταν αποφοίτησε από το λύκειο αποφάσισε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, όπου και πήρε το δίπλωμα της στην αγγλική φιλολογία το 1999. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πήρε μέρος σε αρκετά διαφημιστικά, τα οποία θυμάται πια με νοσταλγία.

Η μεγάλη ευκαιρία της δόθηκε το 2000 όταν πρωταγωνίστησε στην παρωδία «Scary Movie» και ακολούθησαν 3 επιτυχημένες συνέχειες, που την καθιέρωσαν στον χώρο της κωμωδίας. Αν και φυσική ξανθιά, για τις ανάγκες του ρόλου, η Άννα έβαψε τα μαλλιά της μαύρα.

To 2004 έκανε γκεστ εμφάνιση στη σειρά «Τα φιλαράκια» στο ρόλο της Έρικα, της νεαρής κοπέλας, που έδωσε τα μωρά της για υιοθεσία στη Μόνικα και τον Τσάντλερ. Στη πραγματικότητα ο Μάθιου Πέρι ήταν αυτό, που την πρότεινε για τον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς είχε θαυμάσει τη δουλειά της στην ταινία «Χαμένοι στη μετάφραση».

To 2010 το περιοδικό «Cosmopolitan» την ονόμασε «την πιο διασκεδαστική ατρόμητη γυναίκα της χρονιάς» δηλώνοντας χαρακτηριστικά «μας κάνει να γελάμε πιέζοντας τα όρια της κωμωδίας με έναν τρόπο, που καμία άλλη ηθοποιός δεν το έχει καταφέρει». Η εφημερίδα «The New Yorker» τη χαρακτήρισε ως την «πιο αυθεντική κωμικό ηθοποιό του Χόλιγουντ».

Το 2004 η Άννα παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Μπεν Ίντρα αλλά τον Απρίλιο του 2007 υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, στην οποία ανέφερε ότι ο γάμος τους δεν μπορεί να συνεχίσει καθώς υπάρχουν «αδιάλλακτες διαφορές». Το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2008 και η ηθοποιός αποζημίωσε τον πρώην σύζυγό της με το ποσό των 900.000 δολαρίων.

To 2007 στα γυρίσματα της κωμωδίας «Έλα να τη βρούμε απόψε» η Φάρις γνώρισε τον ηθοποιό Κρις Πρατ. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 2009 παντρεύτηκαν με μια μικρή, ρομαντική τελετή στο Μπαλί της Ινδονησίας. Στις 25 Αύγουστο του 2012, η Άννα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που πήρε το όνομα του πατέρα της, Τζακ.

Kατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Ένας χρόνος είναι αρκετός» ενώ ένα μήνα μετά τον τοκετό, η Άννα επέστρεψε στη δουλειά καθώς «δάνεισε» τη φωνή της στον ήρωα της ταινίας «Βρέχει κεφτέδεςς 2», Σαμ Σπαρκς.

Το ρόλο της στη σειρά «Mom» τον αποκαλεί «δουλειά των ονείρων της». Αν και όταν έφτασε το σενάριο δεν σκεφτόταν καθόλου τη δουλειά ως νέα μητέρα, η πρόταση του Τσάκ Λόρι δεν την άφησε αδιάφορη. Τελικά είναι χαρούμενη, που είπε το «ναι», μετά και από την προτροπή του συζύγου της Κρις Πρατ, ο οποίος της είπε «αυτός ο ρόλος είσαι εσύ!»
Εκτός από το παιδί τους, την Άννα Φάρις και τον Κρις Πρατ ενώνει και η αγάπη τους για…τα έντομα καθώς, πριν γνωριστούν, είχαν και οι δυο προσωπικές συλλογές με νεκρά έντομα, που πλέον τις έχουν ενώσει, όπως τις ζωές τους.

Συνηθίζει να λέει πως δεν παίρνει τίποτα δεδομένο στη ζωή και νιώθει ευγνωμοσύνη για όλες τις ευκαιρίες και τα καλά, που της δόθηκαν. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα βγάλει λεφτά από την υποκριτική και αυτό ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής της.

Εκνευρίζεται με τον διαχωρισμό των ηθοποιών στη βιομηχανία του θεάματος σε κωμικούς και δραματικούς και θεωρεί πως παρόλο, που η σειρά ταινιών «Scary Movie» της έδωσαν μια καριέρα, παράλληλα την εγκλώβισαν σε μια συγκεκριμένη persona.
Λατρεύει τη δουλειά της αλλά στο τέλος της ημέρας το μόνο, που επιθυμεί είναι να επιστρέψει σπίτι της και να δει μια ταινία παρέα με τον άντρα και τον γιο της.

Καλεσμένη στο show της ηθοποιού – παρουσιάστριας Έλεν Ντε Τζένερις τον Σεπτέμβρη του 2014, η Άννα μίλησε για τον άντρα της και τη σχέση τους. «Ο Κρις είναι ένας υπέροχος οικογενειάρχης, ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας».

Η Άννα συνέχισε λέγοντας «Ελπίζω να μην ακουστεί απαίσιο αυτό, που θα πω αλλά και αν ακουστεί λυπάμαι αλλά είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου γιατί έχω καταπληκτικό γούστο και διάλεξα τον καλύτερο άντρα!», προκαλώντας τα γέλια του κοινού και της παρουσιάστριας. «Είμαι υπερήφανη για εκείνον και την επιτυχία του αλλά κυρίως γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με μια μεγάλη καρδιά».

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να αποκτήσουν και άλλα παιδιά η Άννα απάντησε «Και βέβαια θέλουμε και άλλα παιδιά αλλά, όπως όλοι ξέρουν πολύ καλά, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά. Τώρα βέβαια, που ο Τζακ αρχίζει και μιλάει έχει μεγάλη πλάκα».

Η συνάντηση των δύο γυναικών ολοκληρώθηκε με μια φάρσα, που έκανε η Άννα στον Κρις Πρατ καλώντας τον στο κινητό και λέγοντας του σε υστερία πως τη συνέλαβαν!