Η Μυρσίνη διψάει για εκδίκηση στις Άγριες Μέλισσες – Μαζί με τον Δούκα ενάντια στην Ελένη

Κατερίνα Διδασκάλου

Μυρσίνη και Δούκας θα προσπαθήσουν να δικαιώσουν τη μνήμη του γιου τους!

Με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και σκηνές που συγκλονίζουν αναμένεται οι «Άγριες Μέλισσες» να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τον δεύτερο τους κύκλο τον προσεχή Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Η σύλληψη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου ανοίγει έναν νέο κύκλο εκδίκησης ανάμεσα στην ίδια και τους Σεβαστούς με τη Μυρσίνη να ζητάει την πιο σκληρή τιμωρία.

Με τη σύλληψη της Ελένης η Μυρσίνη δικαιώνεται, όταν κανείς δεν την πίστευε για την πεποίθηση που είχε για την ενοχή της πρώτης, ενώ ο Δούκας συγκλονίζεται. Η Μυρσίνη μαθαίνοντας το καταρρέει και γίνεται έξαλλη. Η οργή της μεγαλώνει για την Ελένη και απειλεί τους πάντες πως θα την εκδικηθεί για το φονικό. Ζητάει για εκείνη την πιο σκληρή τιμωρία και εύχεται τον θάνατο της. Κανείς δεν μπορεί να την ηρεμήσει, ενώ και η σχέση της με την Ασημίνα διαλύεται. Είναι σίγουρη πως τόσο καιρό κάλυπτε την αδελφή της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το My TV και τη Σοφία Τσίρκα, με την αποκάλυψη της αλήθειας η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει την Ελένη να πληρώσει που της στέρησε τον γιο της. Καμία δικαιολογία δεν είναι αρκετή ώστε να την ηρεμήσει. Θέλει τη φόνισσα του παιδιού της νεκρή και είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τη δει να υποφέρει. Η Μυρσίνη θα προσπαθήσει, μάλιστα, να επιτεθεί στην Ελένη.

Παράλληλα, ο Δούκας ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά μετά τη σύλληψη της Σταμίρη.  Ο άντρας συνειδητοποιεί πως, εάν η Ελένη σκότωσε τον γιο του, τότε εκείνος δολοφόνησε τον Γιάννο άδικα. Ο Δούκας θα σταθεί στο πλευρό της Μυρσίνης και μαζί θα προσπαθήσουν να δικαιώσουν τη μνήμη του γιου της κάνοντας την Ελένη να πληρώσει για την πράξη τους. ένας νέος κύκλος εκδίκησης θα ανοίξει ανάμεσα τους αλλά αυτή τη φορά κανείς δεν ξέρει εάν η Ελένη θα καταφέρει να βγει αλώβητη.