Η Μαρία Τζομπανάκη στη νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”

Μαρία Τζομπανάκη

Αυτός θα είναι ο ρόλος που θα αναλάβει η Μαρία Τζομπανάκη στον Σασμό.

Μετά από χρόνια απουσίας της από την ελληνική τηλεόραση, η Μαρία Τζομπανάκη επιστρέφει από την Αμερική στην Ελλάδα και στον Alpha, αφού θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ερωτική δραματική σειρά «Σασμός».

Η Μαρία Τζομπανάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα υποδυθεί την «Καλλιόπη», τον βασικό και πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της σειράς η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Η νέα σειρά-υπερπαραγωγή είναι στα χέρια έμπειρων ανθρώπων του καναλιού και ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν. Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, «Σασμός» το οποίο «θα λειτουργήσει όπως λειτουργεί το προζύμι. Κόβω ένα μικρό κομμάτι  βγαίνει μια μεγάλη φουρνιά και σα το ζεστό ψωμάκι που μοσχοβολάει όλος ο τόπος. Ο «σασμός» πηγάζει από τις ευαισθησίες. Είναι οι ευαισθησίες και τα συναισθήματα».

Τι είναι  ο Σασμός;

«Είναι η συμφιλίωση, το δόσιμο, το σιάξιμο. Είναι το ταίριασμα των καταστάσεων», λέει ο συγγραφέας, Σπύρος Πετρουλάκης. Μέσα από την αγάπη μπορεί να έλθει το ταίριασμα. Δεν υπάρχουν μόνο τα πιστόλια, τα κουμπούρια και μπαλωθιές. Υπάρχει η αγάπη και η ισορροπία.

Το σενάριο της σειράς γράφει ο Β. Χ. Σπηλιόπουλος, η σκηνοθεσία είναι του Κ. Κωστόπουλου ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η J. K. Production – Γ. Καραγιάννης.