Η Μαρία Πετεβή μιλάει για τις Άγριες Μέλισσες – Τι πιστεύει ότι θα συμβεί με την Πηνελόπη;

Άγριες Μέλισσες

«Ο Μελέτης την αγαπάει την Πηνελόπη και η καρδιά της Πηνελόπης νομίζω ανήκει στον Μελέτη. Τον αγαπάει».

Η Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική “Πηνελόπη” από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου, όπου μίλησε για τις εξελίξεις στο ρόλο της.

Ποια θα είναι η αντίδρασή σας στην πρόταση γάμου του Κλεομένη;

Η Πηνελόπη είναι ένα πολύ φοβισμένο πλάσμα που έχει μάθει να κάνει αυτό που πρέπει και αυτό που λένε οι γονείς της. Θέλει πολύ να τους κάνει χαρούμενους, οπότε αντιδρά ανάλογα. Θέλει να είναι το καλό παιδί που μετά από τόσα βάσανα που έχει υποστεί η οικογένειά της, θέλει να φέρει τη χαρά στο σπίτι. Οπότε παίρνει μια απόφαση κάτω από την πίεση που της ασκούν οι γονείς. Ο Κλεομένης είναι μία καλή περίπτωση για εκείνην. Τον συμπαθεί, αλλά δεν τον θέλει ερωτικά.

Δηλαδή η Πηνελόπη θα ντυθεί σύντομα νύφη;

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποκαλύψω, άλλωστε έτσι θα χαθεί και η μαγεία! Είναι ωραία η αγωνία του τι θα γίνει παρακάτω!

Ο Μελέτης τι ρόλο θα παίξει σε αυτήν την απόφασή της; Δεν θα προσπαθήσει να την επηρεάσει;

Φαντάζομαι ότι θα αντιδράσει. Ο Μελέτης την αγαπάει την Πηνελόπη και η καρδιά της Πηνελόπης νομίζω ανήκει στον Μελέτη. Τον αγαπάει. Φοβάται όμως να αντιμετωπίσει το συναίσθημα που ζει για πρώτη φορά, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Δεν μπορεί να επιλέξει και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εάν είχε δυνατότητα επιλογής, θα ήθελε να είναι με τον Μελέτη. Δεν τολμά όμως να πει ότι αγαπάει τον Μελέτη, γιατί οι γονείς θα τη σκότωναν. Εδώ μένει να δούμε εάν θα αντέξει σε όλους αυτούς τους κλοιούς. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή η Πηνελόπη δε θα αντέξει την καταπίεση.

Θα τη δούμε δηλαδή να αλλάζει;

Οι γονείς της είναι άγρια πλάσματα, είναι έτοιμοι να επιτεθούν. Η Πηνελόπη δεν το γνωρίζει, γιατί θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου. Σίγουρα όμως επειδή έχει γαλουχηθεί με έναν τρόπο που μπορεί να βγάλει κακία άθελά της, έχει τη σκοτεινή πλευρά της αυτοκαταστροφής. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει πολύ σκληρή απέναντι στους γονείς της και να τους πληγώσει πάρα πολύ.