Η Μάγισσα έκανε πρεμιέρα και αυτές είναι οι σκηνές που καθήλωσαν στην έναρξη

Μάγισσα

Μάγισσα - Συγκλονιστικές οι σκηνές στην έναρξη με την Έλλη Τρίγγου.

Πρεμιέρα έκανε απόψε η νέα φιλόδοξη παραγωγή του ANT1 με τίτλο, Μάγισσα. Η σειρά εκτυλίσσεται στην Μάνη το 1817 όπου οι δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.

Η σειρά ξεκινά με την Θεοφανώ, την οποία υποδύεται η Έλλη Τρίγου και αποτελεί μία από τις υπηρέτριες της οικογένειας Λάσκαρη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Η ίδια βλέπει ένα όραμα όπου όλοι οι πρωταγωνιστές είναι γύρω της και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Έντρομη ανοίγει τις πόρτες του κτιρίου και βλέπει ένα απίστευτο πεδίο μάχης με κόσμο που τρέχει να ξεφύγει. Αφού τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τη μανία ενός άνδρα, ανεβαίνει σε ένα υψηλό σημείο του κάστρου και αποκαρδιωμένη πηδά στο κενό.

Μάγισσα

Μόνο που η μαυροφορεμένη μορφή της την ξυπνά και της φωνάζει πως δεν είναι νεκρή, αλλά τώρα γεννιέται. Η Θεοφανώ ξυπνά σοκαρισμένη στην πραγματικότητα.

Η Έλλη Τρίγγου χαρίζει μία υποδειγματική ερμηνεία καθώς αποτυπώνεται στις εκφράσεις του προσώπου της η αγωνία και ο φόβος για το άγνωστο.