Η Λίτσα Γιαγκούση σε τηλεοπτική σειρά!

«Η πρόταση μου έγινε πριν από ένα μήνα από την παραγωγή...» - Δείτε φωτογραφίες

Η γνωστή τραγουδίστρια θα κάνει γκεστ εμφάνιση σε πολύ γνωστή κωμική τηλεοπτική σειρά του MEGA Κύπρου. Πρώτη φορά η τραγουδίστρια αφήνει τις πίστες για να υποδυθεί τον εαυτό της στο σίριαλ «Την τύχη μου μέσα».

«Η πρόταση μου έγινε πριν από ένα μήνα από την παραγωγή και χωρίς δεύτερη σκέψη είπα «ναι». Είχα άγχος βέβαια για τα λόγια του ρόλου! Τα κατάφερα όμως. Υστερα από δύο τρεις πρόβες και δύο λήψεις όλα πήγαν κατ’ ευχήν» λέει η Λίτσα στην εφημερίδα «Espresso» γελώντας. «Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη Πέμπτη και συνέπεσε με την ολιγοήμερη παραμονή μου στην Κύπρο, λόγων έκτακτων εμφανίσεων σε κέντρο διασκέδασης της Λευκωσίας και μιας τηλεοπτικής συνέντευξης.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Πριν από ενάμισι χρόνο της έγινε επίσης ανάλογη πρόταση, εκείνη τη φορά να παίξει σε κινηματογραφική ταινία κυπριακής παραγωγής. «Ο ρόλος της πρωταγωνίστριας που μου πρότειναν απαιτούσε το ταλέντο της Κατίνας Παξινού! Δεν θα μπορούσα να μάθω όλα αυτά τα λόγια και αρνήθηκα. Είχε βέβαια και άλλες προϋποθέσεις: ερωτικές σκηνές, γυμνό, μέχρι και δολοφονίες. Το σενάριο ήταν ενδιαφέρον, αλλά έτρεμα και μόνο που σκεφτόμουν τις δεκάδες σελίδες τις οποίες έπρεπε να αποστηθίσω».

Παράλληλα με τις εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, η Λίτσα Γαγκούση ετοιμάζεται να μπει και πάλι στο στούντιο. Υστερα από δίχρονη δισκογραφική αποχή θα ηχογραφήσει μια διασκευή μεγάλης επιτυχίας της, η οποία μάλιστα θα είναι ντουέτο-έκπληξη. «Δεν θα σας αποκαλύψω. Ισως να μην είναι τραγουδιστής. Σας το κρατάω έκπληξη μέχρι να το ηχογραφήσουμε».