Η Κλινική: Το 25χρονο υπέρβαρο μοντέλο με τον όγκο στο στομάχι

Κλινική

Η Κλινική, απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1.

Η Κλινική, Τετάρτη 20 Ιουλίου, Επεισόδιο 7:  Ο Αλέξης Ρωμιός (35), είναι ένας ναυαγοσώστης που εργάζεται στις ελληνικές ακτές σώζοντας ζωές στα ναυάγια των προσφύγων που προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη. Εκεί, έπαθε ένα άσχημο κάταγμα που με την πάροδο του χρόνου και μετά από χειρουργική επέμβαση, οδήγησε σε CRPS (Σύνδρομο Σύνθετου Περιφερειακού Πόνου). Ο Αλέξης έχει απογοητευτεί που δεν μπορεί να επιστρέψει στη θάλασσα και στον κόσμο που τον χρειάζεται. Ο Ανδρέας θα μάθει για μία νέα τεχνική εικονικής κίνησης και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Αλέξη. Ο Παύλος είναι αρχικά αντίθετος με την νέα αυτή τεχνική, αλλά στη συνέχεια, βλέποντας ότι αποδίδει, θα συγχαρεί τον Ανδρέα για την πρωτοβουλία του.

Ο Νάσος Κονιδιάρης (45) έχει μία κόρη την Λίλιαν (20) και πριν από είκοσι χρόνια έχασε τη σύζυγό του σε δυστύχημα. Τότε ήταν που πήρε και την απόφαση να μην ξανακάνει παιδιά. Οπότε και προχώρησε σε αγγειοεκτομή. Πριν ένα χρόνο όμως γνώρισε την Πέγκυ (25), έχει ερωτευθεί ξανά και θέλει να κάνει παιδιά μαζί της. Φτάνει στο νοσοκομείο αποφασισμένος να προχωρήσει σε αναστροφή της αγγειεκτομής. Και ενώ η επέμβαση πήγε καλά, επιστρέφει στο νοσοκομείο με ισχυρό πονοκέφαλο που του προκαλεί ναυτία και εμετούς.

Η Αντζελίνα Παραβάλου (25) κάποτε ήταν ένα υπέρβαρο μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες ακολουθεί μία διατροφή και είναι πολύ χαρούμενη γιατί έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά. Όμως αυτές τις μέρες νιώθει εξαντλημένη και ο φίλος της ο Χάρης ανησυχεί για την υγεία της, πιστεύοντας πως για όλα φταίει η δίαιτα. Η Κατερίνα την παρακολουθεί και μετά από διάφορες εξετάσεις βρίσκει ότι η Αντζελίνα έχει αναιμία. Παρακολουθώντας όμως την εξέλιξή της, η Κατερίνα ανακαλύπτει ότι πίσω από την αναιμία κρύβεται ένας όγκος στο στομάχι της Αντζελίνας. Η Κατερίνα  είναι αναγκασμένη να συνεργαστεί με τον Νικόλα. Δεν της είναι όμως ευχάριστο, καθώς τον αποφεύγει λόγω της εγκυμοσύνης της.