Η Κλινική: Τι συμβαίνει όταν η Κλειώ πάσχει από τη νόσο Πέρθες;

Κλινική

Η Κλινική, απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1.

Η Κλινική, Πέμπτη 21 Ιουλίου, Επεισόδιο 8: Ο Ευτύχης (38) πηγαίνει στο νοσοκομείο με σοβαρούς κοιλιακούς πόνους. Η αδιαθεσία ξεκίνησε όταν βγήκε με τους φίλους του, κρυφά από τη γυναίκα του, την Άννα (32). Με την Άννα έχουν ένα μωρό δύο μηνών. Τελευταία η σχέση τους περνάει κρίση και η ασθένεια του Ευτύχη θα απειλήσει ακόμα περισσότερο τον γάμο τους.

Η Κλειώ (13) και η καλόγρια Ερασμία (40) πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν το ισχίο της Κλειούς η οποία πάσχει από τη νόσο Πέρθες. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και ο γιατρός την ενημερώνει ότι πρέπει να μπει για χειρουργείο. Ωστόσο, η Κλειώ αρνείται. Είναι πολύ απογοητευμένη και πληγωμένη επειδή πριν από λίγους μήνες ένα ζευγάρι που ήθελε να την υιοθετήσει έκανε πίσω και η Κλειώ πληγώθηκε. Ο γιατρός θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Κλειούς.

Ο Μιχάλης (42 ετών) μόλις ολοκλήρωσε την αποκατάσταση ενός κατάγματος κερκίδας που τον έκανε να χάσει τη δουλειά του, όμως ο πόνος όχι μόνο δεν έχει φύγει, αλλά είναι πιο έντονος. Η Βάλια υποπτεύεται  ότι ο νέος πόνος έχει ψυχολογική βάση και συνδέεται άμεσα με μία κακή εμπειρία που είχε ο ασθενής στο παρελθόν και προκάλεσε τον εξ αρχής τραυματισμό του… μία επίθεση σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα από μια συμμορία χούλιγκανς. Θα μπορέσει η Βάλια να τον βοηθήσει να επανέλθει στην κανονικότητα;