Η Γη της Ελιάς έρχεται με ένα λαμπερό καστ και μια σπουδαία κυρία του κινηματογράφου

Η Γη της Ελιάς

Ηθοποιοί που βλέπουμε σπάνια στην τηλεόραση, ένας μαγικός τόπος, μια συνταρακτική ιστορία... Η Γη της Ελιάς έρχεται στο Mega.

Η Γη της Ελιάς είναι η νέα δραματική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου για τους τηλεθεατές του MEGA, τη νέα σεζόν.

Είναι, πλέον, γεγονός ότι το Μεγάλο Κανάλι επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με σειρές… επόμενης γενιάς που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος. Ο Σιωπηλός Δρόμος, ήδη, έχει κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ το νέο σίριαλ που ετοιμάζουν ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Τρεις  ισχυρές  οικογένειες  της  Μάνης  εμπλέκονται  σε  έναν  κύκλο  αίματος,  μίσους κι εκδίκησης.. Στη  σκληροτράχηλη  γη  της  ελιάς,  η εκδίκηση… στήνει καρτέρι στον έρωτα…

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους και ονόματα που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στους δέκτες μας. Μετρήστε: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Άντζελα Γκερέκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Νικολαΐδης, Γιάννης Κρητικός, Δώρα Χρυσικού, Στέλλα Φυρογένη και πολλοί άλλοι.

Σε αυτό το λαμπερό καστ, προσθέστε και μια πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η παρουσία της οποίας στη σειρά θα συζητηθεί πολύ. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στη Γη της Ελιάς θα δούμε και την σπουδαία Μάρω Κοντού.

Μάρω Κοντού

Να σημειώσουμε πως ο Αντρέας Γεωργίου και η δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, γεγονός που δίνει νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του.