Η Ελλάδα προς πώληση στο τελευταίο επεισόδιο του «Ουκ αν λάβοις»

Διαβάστε τι θα δούμε αύριο βράδυ στο MEGA

Η σειρά του MEGA που βασίστηκε σε ιδέα του Γιάννη Τσιτσώνη, φτάνει στο τέλος της.

«Worldopoly, the Greece Edition» είναι ο τίτλος του 13ου και τελευταίου επεισοδίου, στο οποίο δανείζουν τις φωνές τους ο Πάνος Μουζουράκης, η Σάννυ Χατζηαργύρη, η Μαρία Καβογιάννη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κ.α.

Ποια είναι η υπόθεση;
Η Ελλάδα προς πώληση για να πληρώσει τα χρέη της. Οι 6 πιο ισχυροί ηγέτες του πλανήτη ετοιμάζονται για μυστική συνάντηση σε ιδιωτικό νησί στη Μεσόγειο. Και κάπου στα υπόγεια της Εφορίας Αθανάτων, ένας πανάρχαιος φάκελος εδώ και αιώνες κρύβει την απάντηση για το χαμένο νησί της Ατλαντίδος…

Την ίδια ώρα ο Μένιππος, ο Χάρος κι ο Ερμής παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό «Παιχνίδια με Σύνορα». Οι σημαίες της Αμερικής, της Γερμανίας, της Κίνας, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας κυματίζουν πάνω σε κτίρια της Αθήνας κι όποιος διαγωνιζόμενος καταφέρει να μαζέψει πρώτος και τις 6 σημαίες κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ! Μόνο που ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, η ρώσικη σημαία είναι πιο σπάνια κι από συλλεκτικό αυτοκόλλητο Πόκεμον και οι περιοχές στις οποίες υψώνονται οι σημαίες των Συμμάχων αγοράζονται πραγματικά. Γιατί οι Μεγάλες Δυνάμεις του Πλανήτη μοιράζουν την Ελλάδα με ένα παιχνίδι διαπραγματεύσεων και αγοραπωλησιών: Worldopoly, the Greece Edition.

Θα μπορέσουν οι Μένιππος, Χάρος και Ερμής να μαζέψουν και τις έξι σημαίες κερδίζοντας τα 100.000 ευρώ; Να σταματήσουν τις Μεγάλες Δυνάμεις πριν ξεπουλήσουν ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στην Ελλάδα; Να υπερνικήσουν την συμπαντική γραφειοκρατία; Να πάρουν στα χέρια τους τον «Φάκελο Ατλαντίδα» και την αρχαία μυστική γνώση που κρύβει στις κιτρινισμένες σελίδες του;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά σ' ένα επεισόδιο που αποκαλύπτει μια για πάντα με ποιον τρόπο μια γυναίκα θα σφραγίσει ανεξίτηλα τη μοίρα του Μένιππου και του Χάρου, το υπέρτατο μυστικό όπλο του Τέταρτου Ράιχ, γιατί ο Πούτιν παίζει Worldopoly χωρίς πιόνι, πώς ο Ερμής έγινε ο θεός των κλεφτών, γιατί ο Χάρος αναγκάζεται να βγει απ' την σύνταξη και να επιστρέψει στην παλιά του δουλεία και τί συνέβη τελικά με την εξαφάνιση της Ατλαντίδος.
Α ναι, και τί γίνεται όταν ο Μένιππος πληρωθεί και πεθάνει.

Σήμερα στις 22:50 στο MEGA.