Η Ελένη Κρίτα μαθαίνει στην Βούλα να… υποκρίνεται!

Στο 34ο επεισόδιο της σειράς, απόψε στις 21:00, η Ελένη Κρίτα «αναστατώνει» τη ζωή του Μηνά, αφού «κολλάει το μικρόβιο» της υποκριτικής στην Βούλα!

Η Βούλα και η Μηνάς είναι ένα ζευγάρι με πολλές… ανησυχίες! Κατά καιρούς έχουν δοκιμάσει διάφορα πράγματα για να αλλάξουν και να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά τους. Σε αυτή τους την προσπάθεια είχαν διάφορους… «βοηθούς». Αυτή τη φορά η Μαίρη έρχεται να κάνει την Βούλα ηθοποιό, κάτι που προβληματίζει τον Μηνά…

Η Βούλα επηρεασμένη από την φίλη της Μαίρη, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Κάνουν μάλιστα πρόβες για ένα θεατρικό έργο στο σπίτι, παρουσία του Μηνά, που τις θεωρεί εξαιρετικά ατάλαντες και δεν διστάζει να τους το πει, θέλοντας να τις προστατεύσει από το ρεζιλίκι.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια…

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Μαρίνα κρατάει ημερολόγιο με «ζουμερές» λεπτομέρειες από τη ζωή τους. Έχοντας δηλώσει όμως ρητά και κατηγορηματικά «καθόλου περίεργος» δεν μπορεί να της το ζητήσει για να μάθει αυτά που θέλει. Εκείνη φροντίζει να του εξάψει την περιέργεια, κάνοντας τον να ψάχνει παντού για να το ανακαλύψει.

Ο Χάρης αποφασίζει να φτιάξει αρχείο με όλες τις πρώην σχέσεις του. Η Βάσω ζηλεύει μεν, αλλά το χειρίζεται καλά δε. Μέχρι τη στιγμή που ο Χάρης, ακολουθώντας το παράδειγμά της, θέλει να γίνει φίλος με την πρώην του.