Η εξομολόγηση του Φανούρη για τις Άγριες Μέλισσες – «Το στοίχημα απέδωσε»

Άγριες Μέλισσες

Τι λέει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Δανίκας για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Δανίκας, ο τηλεοπτικός Φανούρης από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος μίλησε για το πώς ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη σειρά, αλλά και τι απολαμβάνει περισσότερο στα γυρίσματα.

Πώς ξεκίνησε η συνεργασία σου με τη σειρά Άγριες Μέλισσες;

Με πήραν τηλέφωνο για να περάσω από κάστινγκ. Εκ των υστέρων έμαθα ότι θα το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης Χαρίτος, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Γνωρίζω τη δουλειά του και μου έκανε εντύπωση που εκείνος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, και έτρεξα. Έπειτα μου ανακοίνωσαν πως με θέλουν για το ρόλο του Φανούρη και χάρηκα πολύ. Σιγά σιγά άρχισα να μαθαίνω τους υπόλοιπους συντελεστές. Χάρηκα που η Μελίνα Τσαμπάνη γράφει το σενάριο, χάρηκα που στην πρώτη ανάγνωση είδα και νέους ηθοποιούς, αλλά και ηθοποιούς που θαυμάζω και εκτιμώ.

Οι συντελεστές μιας δουλειάς είναι για σένα το πιο σημαντικό κριτήριο για να την επιλέξεις;

Ναι! Παίζει μεγάλο ρόλο να έχεις καλή συνεργασία. Ξεκινάω με τους συντελεστές. Αν είναι άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ και εμπιστεύομαι, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Όταν γνωρίζεις τη δουλειά των συναδέλφων σου, είσαι ήσυχος ότι ξεκινάς μια δουλειά που θα έχει ένα επίπεδο αρεστό σε εσένα πρώτα απ’ όλα.

Περίμενες να σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Θα αναφερθώ και πάλι στους συνεργάτες. Από τη στιγμή που είδα όλη την ομάδα των Άγριων Μελισσών, πίστευα πως θα γίνει μια πολύ καλή δουλειά. Δεν περίμενα σε τέτοιο βαθμό, να μιλάει όλος ο κόσμος γι’ αυτή τη σειρά και να είναι το Νο 1 σίριαλ αυτή τη στιγμή. Αλλά περίμενα την επιτυχία. Και χαίρομαι πολύ και με τον κόσμο στο δρόμο, που μας δίνει συγχαρητήρια. Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα ιδιαίτερο στοίχημα. Είναι μια καθημερινή σειρά και μια μεγάλη παραγωγή. Αυτό το στοίχημα απέδωσε και είναι σημαντικό αυτό.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στα γυρίσματα;

Τα ίδια τα γυρίσματα. Τη λατρεύω τη δουλειά μου. Από τη στιγμή που υπάρχει καλή συνεργασία, τα πάντα, από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι μια όμορφη στιγμή για εμένα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο να σου πω.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή μέχρι στιγμής, κάποια ίσως πιο συναισθηματική;

Υπάρχουν τέτοιες σκηνές. Για εμένα, βέβαια, δεν υπάρχει δύσκολη και εύκολη σκηνή. Αυτό εξαρτάται από το πόσο έχεις δουλέψει και αν είσαι διαβασμένος.