Η εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες που δεν περιμένει κανείς – Τι θα συμβεί στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες

Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες. Ποιος φτάνει στο χωριό και τι ανακοινώνει;

Μια εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει πρόκειται να συμβεί στις Άγριες Μέλισσες. Σαν κεραυνός εν αιθρία αναμένεται να πέσει στο Διαφάνι η είδηση πως ένας ιατροδικαστής θέλει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Γιάννου και να κάνει εκταφή στο άψυχο σώμα του για να εξετάσει αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv” και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, στο χωριό φτάνει ένας νέος ιατροδικαστής, ο οποίος τους ανακοινώνει πως θα κάνει εκταφή στο σώμα του Γιάννου προκειμένου να του κάνει νεκροψία και να εξετάσει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Τα νέα για τον ερχομό του διαδίδονται γρήγορα και πέφτουν σαν βόμβα στο Διαφάνι. Ο Δούκας πανικοβάλλεται, ενώ και οι αδερφές Σταμίρη αρχίζουν να έχουν ξανά ενοχές για όσα έκαναν.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη προειδοποιεί – Τι θα συμβεί σε περίπου ένα μήνα;

Ο Δούκας, όμως, αυτή τη φορά δεν έχει τη δύναμη να σταματήσει αυτό που φοβόταν όλο αυτό το διάστημα κι έτσι, την επόμενη μέρα, ο ιατροδικαστής κάνει την εξέταση στο άψυχο σώμα του Γιάννου και όλοι  περιμένουν με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα. Ο Μιλτιάδης θέλει να δικαιωθεί και να μάθει επιτέλους τι συνέβη πραγματικά στο παιδί του.

Μάλιστα, είναι αποφασισμένος να έρθει αντιμέτωπος μια και καλή με τον Δούκα εάν το πόρισμα του ιατροδικαστή δείξει πως ο Γιάννος δολοφονήθηκε και δεν έδωσε μόνος του τέλος στη ζωή του, καθώς όλο αυτό το διάστημα υποψιάζεται πως ο αδελφός του είναι ικανός να έχει σκοτώσει το παιδί του. Ποιο θα είναι, όμως, το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή; Θα ανοίξει ξανά η υπόθεση του Γιάννου και ο Δούκας θα βρεθεί σε δεινή θέση;

Περιμένουμε όλοι με αγωνία να δούμε τι θα συμβεί στις Άγριες Μέλισσες!