Η Εϊσάν πρωταγωνίστρια στα περιοδικά για τους έρωτές της

Διαβάστε ποιοι έχουν βρεθεί στο πλάι της πρωταγωνίστριας του "EZEL".

Μάλλον το ήθελε κιόλας καθώς έτσι είδε το όνομα της αλλά και τις φωτογραφίες της στις πρώτες σελίδες όλων των κουτσομπολίστικων περιοδικών. Πριν ακόμα συμπληρώσει τα είκοσι της, η Cansu ερωτοτροπούσε με τον Gokhan Ozoguz, έναν από τους ιδρυτές του μουσικού συγκροτήματος “Athena”, ένα γκρουπάκι που έγινε περισσότερο γνωστό στους Έλληνες το 2004 όταν πήρε μέρος στο φεστιβάλ της Eurovision της Τουρκίας με το τραγούδι “For Real” το οποίο έγινε επιτυχία και στην χώρα μας.

Στην Τουρκία ήταν ήδη επιτυχημένοι αφού είχαν παίξει ως support γκρουπ των Rolling Stones σε μία μεγαλειώδη συναυλία στο Αλι Σαμί Γιεν και είχαν προϋπαντήσει την νέα χιλιετία σε ένα ξέφρενο πανηγύρι στην πλατεία Ταξίμ.

Ο δεύτερος στην σειρά Nejat Isler είναι πιο…intelectuel τύπος, σπούδασε φωτογραφία αλλά τον κέρδισε η υποκριτική και μαζί με δύο φίλους του ίδρυσε το θέατρο “Kahramanlar ve Soytarilar”. Έπαιξε επίσης σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και έχει γράψει τρία βιβλία.

Ο Okan Bayulegen, -16 χρόνια μεγαλύτερος από την κοπελιά μας…- έμεινε δίπλα της τρία χρόνια, με πατέρα δικηγόρο και μητέρα ζωγράφο, είναι ο πιο πλούσιος από τους τρεις…σωματοφύλακες. Σπούδασε φωτογραφία στο Παρίσι, πήρε το δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα το 1991, πήρε μέρος σε επεισόδιο της σειράς “The young Indiana Jones chronicles” και το 1995 έκανε το μεγάλο άλμα στην τηλεόραση με την εκπομπή “Gece Kusu”. Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες ενώ δανείζει την φωνή του στους ήρωες χολιγουντιανών ταινιών που μεταγλωττίζονται στη τουρκική.

ΠΗΓΗ: TV ZAPPING