Η Δανάη Λουκάκη αποκαλύπτει ότι στις Άγριες Μέλισσες έρχεται μια μεγάλη στεναχώρια

Άγριες Μέλισσες

"Η Παγώνα ζηλεύει από την Βιολέττα την ελευθερία της"...

Η Δανάη Λουκάκη επέστρεψε στην τηλεόραση, δύο χρόνια μετά την πρώτη της δουλειά, με την επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Η “Παγώνα” αποκαλύπτει πολλά από όλα όσα πρόκειται να συμβούν στις Άγριες Μέλισσες, εξελίξεις που θα ανατρέψουν πολλά, σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό MY tv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου όταν σε συναντούν από κοντά; Από τη μία μου λένε πόσο αντιπαθής τούς είμαι και πως θέλουν να με χαστουκίσουν και από την άλλη μου δίνουν συγχαρητήρια που θέλουν να το κάνουν αυτό. Να φανταστείς, προηγουμένως, ήμουν στο σουπερμάρκετ και μία κοπέλα που δουλεύει με αναγνώρισε και μου είπε: «Συγχαρητήρια, σε αντιπαθώ πάρα πολύ στο σίριαλ». Αυτό είναι αντιφατικό και τόσο ωραίο. Μετά, πάντα, συνεχίζουν για το πόσο διαφορετική είμαι στην πραγματικότητα. Στη σειρά βλέπουν μία γυναίκα η οποία είναι ψηλομύτα και φαντασμένη, ενώ στην πραγματικότητα μία που χαιρετάει και κοιτάζει το πάτωμα γιατί ντρέπεται. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες με την Παγώνα στο πώς είμαστε και πώς συμπεριφερόμαστε στον κόσμο.

Μίλησέ μου για την Παγώνα που υποδύεσαι… Η Παγώνα και ο Τόλιας προσπαθούν να είναι πιστοί σε αυτό το οποίο πιστεύουν και που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζουμε σήμερα. Σαν πρόσωπα εκπροσωπούμε το πνεύμα και την ηθική. Γι’ αυτό, μία γυναίκα όπως η Βιολέτα, την οποία είχε φέρει στο χωριό ο άντρας της και έπειτα την παράτησε, για κάποιο λόγο θεωρείται εξώλης και προώλης. Είναι κίνδυνος για το ήθος του χωριού μας.

Σε πρόσφατο επεισόδιο είδαμε την Παγώνα να έχει μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της. Θα κινδυνεύσει η ζωή της; Δεν πρόκειται να πάθει κάτι από τις επιπλοκές η Παγώνα, αλλά ψυχικά θα υπάρξουν διάφορες διαταραχές.

Θα έρθει κοντά με τη Βιολέτα; Νομίζω κάτι θα γίνει. Το γεγονός ότι η Παγώνα και η Βιολέτα είναι στα μαχαίρια, κάτι δείχνει για την πρώτη. Ίσως να ζηλεύει κάτι από τη Βιολέτα.

Τι μπορεί να είναι αυτό που ζηλεύει; Την ελευθερία της.

Επομένως, θα δούμε την Παγώνα να διεκδικεί μία άλλη ζωή και να εξωτερικεύει όσα καταπίεζε μέσα της; Για εμένα αυτό είναι το δίκαιο και, ελπίζω, να γίνει πράξη. Αν λάβεις υπόψη σου ότι έχει τρία παιδιά και ασχολείται μόνο με το σπίτι και το νοικοκυριό, πού υπάρχει αυτή η γυναίκα; Υπάρχει ως προσωπικότητα ή είναι εκεί μόνο για να υπηρετεί τους πάντες και να στηρίζει έναν άντρα που κάνει καριέρα; Κάποια στιγμή έπρεπε να είχε συμβεί ή να συμβεί μετέπειτα μία επανάσταση.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε την Παγώνα να επαναστατεί; Το μεγαλείο του σεναρίου είναι ότι ακόμα και τους ρόλους οι οποίοι είναι λίγο πιο πίσω από των τριών κοριτσιών και της οικογένειας Σεβαστού τούς κεντάνε και τους κάνουν πιο ανθρώπινους χαρακτήρες. Αρχίζουμε να κοιτάμε το πώς και το γιατί είναι έτσι ή τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Δηλαδή, θα δούμε μία πιο ανθρώπινη πλευρά της Παγώνας; Μέχρι τώρα, βλέπουμε τη μία πλευρά της και, σίγουρα, κάτι την πυροδοτεί και τη διατηρεί έτσι. Αυτό που δεν βλέπουμε είναι τι είναι αυτό. Στην Παγώνα, από εδώ και πέρα, θα αρχίσουμε να βλέπουμε την αθέατη πλευρά. Δηλαδή του τι ζει στην καθημερινότητά της.

Η Παγώνα κρύβει κάποιο μυστικό; Η Παγώνα, από όσο γνωρίζω μέχρι τώρα, δεν κρύβει κάποιο μυστικό. Είναι αυτό που βλέπουμε. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, μίλησα με τη σεναριογράφο μας Μελίνα Τσαμπάνη, γιατί είχα κάποια πολύ δύσκολα γυρίσματα όπου ζορίστηκα πάρα πολύ.

Αυτά τα γυρίσματα είναι και τα πιο δύσκολα που έχεις γυρίσει έως τώρα; Ναι, γιατί έρχονται όλα τούμπα. Η Παγώνα γίνεται ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος. Μάλιστα, στο γύρισμα, δεν μιλιόμουν για να διατηρήσω αυτό που έπρεπε να κάνω.

Έχει υπάρξει κάποιο ευτράπελο στα μέχρι τώρα γυρίσματα; Σε αυτόν τον θίασο είμαστε πολλοί καλαμπουρτζήδες και κουραζόμαστε πάρα πολύ. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι δύσκολος, οπότε το ρίχνουμε στην πλάκα. Για παράδειγμα, ένα από τα πρώτα μας γυρίσματα, που ήταν την ίδια μέρα η κηδεία του Γιώργη (σ.σ.: του πατέρα των τριών κοριτσιών) και του Σέργιου (Ανδρέας Κωνσταντίνου), δεν μπορούσαμε να το κάνουμε από τα γέλια. Ειδικά στη σκηνή που θάβουμε τον Σέργιο. Μπροστά να ’ναι η οικογένεια του Σέργιου και να κλαίει και όλοι οι υπόλοιποι από πίσω να γελάμε, με πρώτο από όλους τον Γιώργο Γάλλο, ο οποίος έλεγε το ένα αστείο μετά το άλλο. Το συνεργείο προσπαθούσε να μας βάλει σε μία τάξη. (Γελάει.)

Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές στα προσεχή επεισόδια; Στα προσεχή επεισόδια θα υπάρξει μία μεγάλη ανατροπή και στενοχώρια. Δεν είναι μόνο η Παγώνα που αλλάζει, αλλά ακόμα δύο γυναικείοι χαρακτήρες. Ο ένας από αυτούς παίρνει φόρα και, μάλιστα, επικίνδυνα.