Η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες εξαφανίζεται

Άγριες Μέλισσες

Φεύγει από το σπίτι και δεν δίνει κανένα σημείο ζωής.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με όσα γράφει στο MY tv η Σοφία Τσίρκα, η Ασημίνα δεν αντέχει τη σκληρή συμπεριφορά της Μυρσίνης και ύστερα από έναν έντονο καβγά εξαφανίζεται.

Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Ασημίνας κόλαση στο σπίτι των Σεβαστών και τα καταφέρνει. Καθημερινά της φέρεται σκληρά, της μιλάει υποτιμητικά και την πλήγώνει. Και ενώ η νεαρή Σταμίρη υπομένει τα πάντα για χάρη της αγάπης που νιώθει για τον Νικηφόρο, το ποτήρι της αντοχής της ξεχειλίζει με αφορμή ένα λάθος που κάνει και αφορά την Πηνελόπη.

Η Μυρσίνη την επιπλήττει ξανά, αλλά αυτή τη φορά χάνει κάθε έλεγχο στη συμπεριφορά της. Τότε, η Ασημίνα θέλει να δώσει τέλος στην κόλαση που περνάει και φεύγει κρυφά από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Οι ώρες περνούν, όμως, και ο Νικηφόρος ανήσυχος την ψάχνει παντού. Μαζί του βρίσκεται και η Δρόσω, η οποία φοβάται για την αδελφή της..

Η αγωνία τους λαμβάνει τέλος όταν την βρίσκουν, όμως είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, για πρώτη φορά η Ασημίνα εξομολογείται στον Νικηφόρο όσα περνάει εξαιτίας της μητέρας του και η Μυρσίνη έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της. Ο γιος της είναι εξοργισμένος μαζί της και της δηλώνει πως δεν θέλει να έχουν καμία επαφή πια.