Η απουσία της Ξένιας πιο επικίνδυνη από ποτέ

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Ζωής της Άλλης.

Επεισόδιο 337
Η Στέλλα συγκρούεται με τον Αλέξη όταν μαθαίνει ότι της είπε ψέματα για να συναντήσει την Ελπίδα. Η Κάτια εκφράζει στο Σωτήρη τη γνώμη της για το άτομό του και του ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί ότι δεν του χρωστάει τίποτα. Η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Αλέξη ότι φοβάται ότι η Ξένια είναι επικίνδυνη. Στο μεταξύ, ο Φιλίππου έρχεται στην εταιρία ψάχνοντας στην Ξένια, αλλά τελικά μαθαίνει νέα της με άλλο τρόπο.

Επεισόδιο 338
Ο Αλέξης υπόσχεται στην Ελπίδα να την προστατεύσει από κάθε μελλοντικό σχέδιο της Ξένιας και προσπαθεί να την πείσει να πάρει μέτρα εναντίον της. Παράλληλα, ο Σωτήρης βάζει λόγια στη Λίλιαν και την κάνει να τσακωθεί με το Φάνη. Ο Χάρης με την Ελπίδα συζητούν για την Ξένια και η Ελπίδα σκέφτεται ότι έχει μια ιδέα για το πού μπορούν να την βρουν. Φεύγουν με το Χάρη για να την αναζητήσουν..

Επεισόδιο 339
Ο Γιάννης ρωτάει με αγωνία την Ελπίδα αν αγαπάει πραγματικά τον θείο του. Η Ζέτα και ο Ηλίας έρχονται πιο κοντά, ενώ παράλληλα η Βάσω προσπαθεί να παρηγορήσει την Τόνια, που δεν την προσέλαβαν στον ραδιοφωνικό σταθμό, προτείνοντάς της, να δουλέψει στην εταιρεία της Κάτιας. Η Λίλιαν καλεί την ‘Ελενα στο μαγαζί και, ανήσυχη για τη σχέση της με τον Φάνη, της μεταφέρει όσα έμαθε από τον Σωτήρη σχετικά με την Τόνια…