Η απίθανη αποκάλυψη της Άννας Κουρή για την “Τερέζ” από τη σειρά «Οι μεν και οι δεν»!

«Είχαμε πάει στο σπίτι του Χάρη Ρώμα και…».

Όλοι όσοι έβλεπαν τη σειρά «Οι μεν και οι δεν» σίγουρα είχαν λατρέψει το “παιδί” της Βάνας και του Διονύση, την Τερέζ. Το γλυκό σκυλάκι που ήταν πάντα πολύ ήσυχο και βρισκόταν συνεχώς στην αγκαλιά της αφεντικίνας του, της ηθοποιού Άννας Κουρή. Στο πλαίσιο του flashback του ΑΝΤ1, αποκαλύφθηκε ότι η Τερέζ πληρωνόταν κανονικά.

Η «μάνα» της Τερέζ, η Άννα Κουρή είπε: «Η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε για να δουλέψουμε το σενάριο ήταν ένα χρόνο πριν ξεκινήσει το σίριαλ και είχαμε πάει στο σπίτι του Χάρη. Τότε μόλις είχα πρωτοπάρει την Τερέζ, η οποία δεν ήταν στο σενάριο από την αρχή. Και την είχα συνέχεια μαζί μου, αγκαλιά, και λέει κάποια στιγμή η Τζόυς στον Χάρη “αυτό είναι η προέκταση του χεριού της Άννας, πρέπει να το βάλουμε να παίξει”. Και βέβαια έκλεψε την παράσταση και το καυχιέμαι ως …μάνα. Απαίτησα να πληρώνεται γιατί δεν είναι δυνατόν μία σταρ να μην πληρώνεται καθόλου και ήταν και σε όλα τα επεισόδια».

Η Άννα Χατζησοφιά πρόσθεσε από την πλευρά της: «Υπήρχε ένα ποσό του μπάτζετ που πήγαινε στην Τερέζ, συμβολικό μεν, αλλά πραγματικό δεν, διότι η Τερέζ χτυπούσε μεροκάματο».