Γυναίκα χωρίς όνομα: Το παρελθόν επιστρέφει…

Γυναίκα χωρίς όνομα

Μια κοπέλα, βάζει στόχο ζωής να τιμωρήσει...

Καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου αναμένεται να παίξουν οι νέοι ήρωες που θα προστεθούν στο καστ της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Σύμφωνα με το MYtv και τη Μάρα Σαρρή, μία ιστορία που θα δούμε να εκτυλίσσεται στα προσεχή επεισόδια είναι ανάμεσα στον Φώτη και στην Κλειώ Γεωργίου, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη.

Η Κλειώ είναι η κόρη του Νίκου (Κώστα Φαλελάκη). Εδώ και πολλά χρόνια η κοπέλα έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ξεπεράσει το παιδικό της τραύμα από τον άγριο φόνο της μητέρας της αλλά και να δει θετικά τη ζωή.

Η Κλειώ είναι μια νεαρή δασκάλα, η οποία αναλαμβάνει να φροντίσει τα δύο παιδιά της Έλλης και του Κωστή. Πολύ γρήγορα ανάμεσα σε εκείνη και στον Κωστή γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας, που τους οδηγεί σε μια ουσιαστική σχέση αγάπης. Ο έρωτάς τους, όμως, εντελώς ξαφνικά, κινδυνεύει να διαλυθεί…

Αυτό γίνεται όταν η Κλειώ αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Φώτη τον δολοφόνο της μητέρας της. Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει και μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα το παλιό τραύμα ξυπνά!

Πλέον, η ίδια βάζει σκοπό της ζωής της να τιμωρήσει τον Φώτη και να τον στείλει για πάντα στη φυλακή…

Πηγή: MYtv