Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι συναρπαστικές εξελίξεις του 2ου κύκλου!

Γυναίκα χωρίς όνομα

Η φυλακή, η απόπειρα δολοφονίας, η απαγωγή και οι νέοι έρωτες...

Μεγάλες ανατροπές αλλά και δυνατές συγκινήσεις υπόσχεται να παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Μάρα Σαρρή, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές εξαρχής.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια, θέλοντας να εξιλεωθεί για το κακό που προκάλεσε στη Μαρίνα όλα αυτά τα χρόνια, παραδίνεται στην Αστυνομία λέγοντας πως εκείνη πυροβόλησε τον Φώτη. Το γεγονός αυτό πνίγει με τύψεις τη Μαρίνα, η οποία δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως η ζωή του Φώτη κρέμεται από μια κλωστή εξαιτίας της.

Εν τω μεταξύ, η Έλλη, όταν ,μαθαίνει τι έχει συμβεί, συναντάει την κοπέλα και της επιτίθεται λετικά κατηγορώντας την πως εκείνη ευθύνεται για αυτά που περνάει η Κάτια! Δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι ο Μιχάλης, ο οποίος τη στηρίζει.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Έπειτα από σκέψη η Μαρίνα αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση της Κάτιας, καθώς γνωρίζει πως είναι αθώα, ενώ παράλληλα από τη στιγμή που είδε σημάδι στο στήθος του Φώτη είναι βέβαιη πως εκείνος είναι ο πατέρας της.

Έτσι, αρχίζει έρευνα ώστε να μάθει την ταυτότητα των βιολογικών της γονιών. Από την άλλη, η Μάρθα δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μαρίνα έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Κάτιας.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Η γυναίκα, θέλοντας να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της τελευταίας, έρχεται σε επαφή με μια κρατούμενη της φυλακής και της δίνει εντολή να βγάλει από τη μέση την Κάτια Μακρή. Πράγματι, μέσα στις επόμενες ώρες η Κάτια πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών σε κρίσιμη κατάσταση και η Μαρίνα σπεύδει αμέσως στο δωμάτιο σε οποίο νοσηλεύεται. Η Κάτια, όμως, όταν τη βλέπει, δεν την αναγνωρίζει.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Αυτό οφείλεται στα δυνατά χτυπήματα που δέχτηκε και της προκάλεσαν αμνησία. Τότε ο Νίκος, ο εφηβικός έρωτας της Κάτιας, επιστρέφει στη ζωή της και εκμεταλλεύεται την κατάστασή της.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο άντρας απάγει την Κάτια και τη φυλακίζει στο σπίτι του. Ο ίδιος της λέει ψέματα πως είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια! Η Κάτια δίχως να έχει την παραμικρή μνήμη από το παρελθόν της πιστεύει όσα ισχυρίζεται ο Νίκος.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Τα πράγματα, όμως, για την ίδια αλλάζουν εντελώς αναπάντεχα ακόμα μία φορά. Ο λόγος είναι ο Αργύρης, ο φίλος του Νίκου. Ανάμεσά τους δημιουργείται ένας δυνατός και απαγορευμένος έρωτας!

Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο Αργύρης, μάλιστα, λειτουργεί σαν μια ελπίδα σωτηρίας για την Κάτια, η οποία, όπως θα δούμε, έρχεται αντιμέτωπη με τον πραγματικό εαυτό του Νίκου, ο οποίος γίνεται πολύ επικίνδυνος…

Γυναίκα χωρίς όνομα

Επικίνδυνη, όμως, αποδεικνύεται στην πορεία και η κόρη του Νίκου, η Κλειώ. Συγκεκριμένα, η κοπέλα έκανε έναν μεγάλο αγώνα για να ξεπεράσει το τραύμα που είχε από τον άγριο φόνο της μητέρας της και να σταθεί θετικά στη ζωή.

Η κλειώ είναι πια δασκάλα και αναλαμβάνει τα παιδιά της Έλλης και του Κωστή. Ανάμεσα σε εκείνη και στον τελευταίο γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας, που τους οδηγεί σε μια σχέση αγάπης.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Τα πάντα, όμως, κινδυνεύουν να διαλυθούν όταν η Κλειώ γνωρίζει στο πρόσωπο του Φώτη τον δολοφόνο της μητέρας της! τότε το παλιό της τραύμα ξυπνά και πλέον σκοπός της ζωής της γίνεται να κλείσει τον άντρα για πάντα στη φυλακή…

Γυναίκα χωρίς όνομα

Από την άλλη, η Μαρίνα, πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, γνωρίζεται με τον Γεράσιμο Χατζή. Πρόκειται για τον γιο του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της εταιρείας του Δημήτρη.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο νεαρός είναι πολύ γοητευτικός, όμορφος αλλά και πανούργος. Δεν έχει μάθει να χάνει και συνηθίζει να αποκτά ό,τι θέλει. Ο Γεράσιμος, λοιπόν, γοητεύεται επικίνδυνα από τη Μαρίνα και ο έρωτας που νιώθει για εκείνη θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπόδιο για την κοπέλα και τον Μιχάλη!

Παράλληλα, στη ζωή του ζευγαριού μπαίνει και η Ιωάννα. Μια γυναίκα που έχει χάσει κάθε ελπίδα και δεν έχει κανέναν και τίποτα. Η επιβίωσή της είναι δύσκολη και τον να κρατήσει το μωρό που μεγαλώνει στην κοιλιά της είναι ακόμα δυσκολότερο καθώς οι οικονομίες της εξαντλούνται.

Η Ιωάννα βρίσκεται απελπισμένη μπροστά στο δίλημμα αν θα φέρει το παιδί της στον κόσμο ή όχι, καθώς ξέρει ότι για λόγους που δεν μπορεί να αποκαλύψει δεν θα μπορέσει ποτέ να στραφεί για βοήθεια στον πατέρα του παιδιού της.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Όταν μπαίνει στη ζωή της Μαρίνας και του Μιχάλη, θα δει την καλή πλευρά της ζωής και θα έρθει η ώρα που θα διεκδικήσει αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει!

Πηγή: MYtv