Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι καταιγιστικές εξελίξεις του 2ου κύκλου!

Γυναίκα χωρίς όνομα

Τα γυρίσματα για το νέο, δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, έχουν ήδη ξεκινήσει...

Η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» έριξε αυλαία με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα πιστεύοντας ότι η Κάτια έχει απαγάγει ξανά την κόρη της, πηγαίνει στο σπίτι της αποφασισμένη για όλα.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Η κοπέλα κρατώντας ένα όπλο απειλεί τη γυναίκα να της πει πού έχει κρύψει το παιδί της. η Κάτια, όμως, της απαντά πως δεν έχει πάρει τη Μελίτη.

Εκείνη τη στιγμή φτάνει στο σπίτι ο Φώτης, ο οποίος μπαίνει ανάμεσα στην κόρη του και την πρώην αγαπημένη του. Το όπλο, που παραμένει στα χέρια της Μαρίνας, εκπυρσοκροτεί με αποτέλεσμα ο άντρας να πέφτει αιμόφυρτος στην αγκαλιά της Κάτιας.

Γυναίκα χωρίς όνομα

 

 

Η Μαρίνα, σοκαρισμένη και πνιγμένη από τις τύψεις για αυτό που συνέβη, βρίσκεται στο πλευρό του καθώς μεταφέρεται με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όταν η κοπέλα βλέπει το σημάδι που έχει ο Φώτης στο στήθος του σαστίζει, καθώς έχει ακριβώς το ίδιο!

Γυναίκα χωρίς όνομα

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Μάρα Σαρρή, στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου, συγκλονιστικού κύκλου που έχει γράψει η Μαρία Γεωργιάδου και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου θα δούμε πως έπειτα από αυτό το γεγονός η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια!

Γυναίκα χωρίς όνομα

 

 

 

Έτσι, πηγαίνει στο ληξιαρχείο και τότε μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη. Ο κόσμος της γκρεμίζεται μέσα σε μια στιγμή, όμως δεν το βάζει κάτω, καθώς θέλει να μάθει ποια είναι η μητέρα της.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Έτσι, στη συνέχεια, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Μαρίνα πηγαίνει στο ίδρυμα που βρισκόταν για να μάθει ποια είναι η μητέρα της!

Πηγή: MYtv