Η Μαρία Γεωργιάδου προδίδει τις εξελίξεις στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και το φινάλε του σίριαλ

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Ένα οδυνηρό δυστύχημα έρχεται να ανατρέψει τα πάντα!

Όπως κάθε άλλο τηλεοπτικό σίριαλ, έτσι και το «Γυναίκα χωρίς όνομα» έχει προβεί σε παύση γυρισμάτων μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση με την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Η σεναριογράφος της σειράς, Μαρία Γεωργιάδου, μέσα από συνέντευξη στη Φωφώ Μπόνιου και το Tv Έθνος, αποκαλύπτει βήμα βήμα της τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ενώ προδίδει και ένα οδυνηρό δυστύχημα στο φινάλε.

«Αν μπούμε Μάιο σε ρυθμούς γυρισμάτων άλλη θα είναι η έκβαση, άλλη αν μπούμε Ιούνιο. Η ιστορία θα ολοκληρωθεί όμως με τον ίδιο τρόπο που θα ολοκληρωνόταν. Δεν θα αλλάξει ως προς αυτό. Όσο για το φινάλε, αυτό δεν θα επηρεαστεί. Απλώς κάποια πράγματα εάν τα επεισόδια γίνουν μικρότερα θα αναπτυχθούν λιγότερο για να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η αναγκαστική μείωση ή και καθόλου, θα δούμε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Μαρία Γεωργιάδου.

Σύμφωνα με την σεναριογράφο της «Γυναίκας χωρίς όνομα» , η ιστορία θα εξελιχθεί στη συνέχεια με την Κάτια να αθωώνεται σε σχέση με τον πυροβολισμό του Φώτη, αλλά αμέσως μετά να κατηγορείται για κάτι άλλο. Επίσης, αμέσως θα γίνει ένας φόβος με θύμα τον Νίκο.

Σε ότι αφορά, δε, το φινάλε, η Μαρία Γεωργιάδου αποκαλύπτει πως «θα αποδοθεί δικαιοσύνη και οι άνθρωποι θα λυτρωθούν από τις Ερινύες, τις ενοχές και τα διλήμματα του παρελθόντος. Θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος όλης της ιστορίας που ξεκίνησε με τραγικές συγκυρίες και προχώρησε με ψέματα, με ίντριγκες, με φθόνο και κάποια στιγμή όλα αυτά πληρώνονται. Το τέλος φέρνει μια δίκαιη κατάληξη για τους περισσότερους, μια λύση του δράματος που θα λέγαμε ότι είναι θετική για τους περισσότερους».

Ωστόσο, ένα δυστύχημα πολύ οδυνηρό, μια επανάληψη του τι νιώθει η Μαρίνα απέναντι στο παιδί της, μια παγίδα σε βάρος της Κάτιας και η απόδοση δικαιοσύνης είναι γεγονότα που θα σημαδέψουν τα τελευταία επεισόδια.